Securitas växer i Kalmar och Kronoberg

den 9 juni 2015

Securitas stärker sin närvaro i Kalmar och Kronoberg genom förnyade samarbeten med bland annat Kalmar kommun och Linnéuniversitetet samt nytt samarbete med Kalmar Länstrafik.

Securitas växer i regionen genom nya ramavtal med Kalmar kommun, Linnéuniversitetet och Kalmar Länstrafik för säkerhetstjänster i Kalmar och Kronobergs län.

För Kalmar kommun består uppdraget bland annat av ronderande och stationär väktare, hamnskydd, larmutryckning samt ordningsvakter vid behov. Avtalet trädde i kraft den 1 april 2015 och sträcker sig ett år med möjlighet till förlängning.

För Linnéuniversitetet består uppdraget bland annat av ronderande och stationära väktare, ordningsvakt och larmutryckning. Avtalet trädde i kraft den 1 april 2015 och sträcker sig ett år med möjlighet till förlängning.

Securitas stärker också sin verksamhet i Kalmar län genom nytt samarbetsavtal med Kalmar Länstrafik gällande biljettkontroll på bussar och tåg. Avtalet träder i kraft den 1 juni och sträcker sig över två år.

- Vi har en bra tillväxt och utveckling i hela regionen och vi är stolta över att få fortsatt förtroende hos våra befintliga kunder och gläds åt våra nya uppdrag, säger Henrik Bernbo, Key Account Manager på Securitas Sverige. Vi vet att våra medarbetare uppskattas för det arbete de utför och vi vet att vårt breda utbud och stora organisation är en trygghet för våra kunder där de har möjlighet att snabbt utöka säkerheten om det skulle uppstå behov för det.

För ytterligare information vänligen kontakta Henrik Bernbo, Securitas Sverige AB, 010-470 10 00.