Skip to main content

Säkerhetslösningar hos kunder

Säkerhet för alla behov och verksamheter

Vi vet att tid, pengar och kvalitet är viktiga faktorer för våra kunder. Därför erbjuder vi tidsbesparande och kostnadseffektiva säkerhetslösningar som vi skräddarsyr efter din verksamhets säkerhetsbehov. Här presenterar vi några säkerhetslösningar vi är extra stolta över.

Stoppa brottet

Stoppa brottet: Förhindra stöld i matvarubutik med kameror och videoanalys För stormarknader och andra typer av varuhus som saknar varularm är stölder ett stort problem. Det stora utbudet av produkter gör att det är omöjligt att larma varje produkt. I den här filmen visar vi en av våra lösningar för att förhindra stölder och snatterier i denna miljö. Den här butiken märkte redan efter en veckas drift mycket positiva effekter av systemet och stölder de tidigare haft problem med är nästan helt obefintliga nu.

IVPR

IVPR – I väntan på räddningstjänst Räddningstjänsten konstaterade att responstiden från att en olycka händer och det larmar till att någon är framme och hjälper den drabbade var för lång. För att få ner tiderna behöver fler vara involverade i samhället och så kom konceptet I väntan på räddningstjänst till. Tjänsten utförs av ronderade väktare som larmas ut samtidigt som räddningstjänsten när ett larm kommer till SOS. Eftersom våra väktare rör sig över stora områden under alla tiden på dygnet kan de ofta vara först på plats.

Speed Logistics: komplett säkerhet med teknik och människa i samverkan

Securitas och Speed Logistics har tillsammans tagit fram en skräddarsydd säkerhetslösning som möter de högt ställda kraven i logistikbranschen. Systematiskt brandskyddsarbete, bevakning och kameraövervakning från en leverantör innebär kostnadseffektivitet och flexibilitet. Hur kan man kombinera teknik med fysiska tjänster? I klippet berättar Pontus Björkman, operatic chef, Speed Logistics mer om hur lösningen.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter, läs mer här. Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.