Skip to main content
  • Varierande tider
  • Utbildning
  • Kollektivavtal

Bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag

Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler. Var med och förvalta ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att säkra det som behöver skyddas och hjälpa människor att känna sig trygga.

Den här videon är inte tillgänglig.

För att se denna video måste du aktivera kakor som rör Youtube. Klicka här för att se över dina val i Cookie inställningar.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

I snart 90 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden. Vill du vara med och säkra Sverige?

Se våra lediga jobb

Så här går det till

Ansök
Hitta en tjänst du är intresserad av och ansök direkt via annonsen. Din ansökan hanteras och utvärderas utifrån den kravprofil som kommer med tjänsten.
Tester och intervju
Du kommer få göra personlighet- och färdighetstester samt komplettera din ansökan med ytterligare uppgifter. Vi utvärderar dina testresultat och kallar dig för intervju om du bedöms aktuell för tjänsten.
Säkerhetsprövning
Nu påbörjas en bakgrundskontroll som är standard för att jobba i ett auktoriserat säkerhetsbolag. Processen kan ta upp till 8 veckor och innefattar ekonomisk upplysning samt godkännande hos Länsstyrelsen.
Hälsoundersökning och utbildning
Du kommer här få besked om du fått jobbet eller inte. I de tjänster som kräver hälsoundersökning görs dessa i detta steg följt av den utbildning som krävs för rollen. Välkommen till Securitas!

Mer än ett jobb

Oavsett vilken uniform du är intresserad av att bära så har vi jobb för de flesta som vill vara med och förvalta vårt samhällsansvar. Vi behöver dig - är du redo för nästa utmaning?

Klicka här för lediga jobb

Möt våra medarbetare

Hos oss jobbar 10 000 medarbetare med att säkra det som behöver skyddas och hjälpa människor att känna sig trygga. I karusellen nedan berättar några av våra medarbetare om hur det är att arbeta på Securitas och vad jobbet går ut på. Du hittar fler intervjuer här.