Securitas och Tetra Pak förlänger och utökar avtal

den 9 april 2014

Securitas och Tetra Pak har tecknat ett nytt utökat avtal avseende stationär och ronderande bevakning, systematiskt brandskyddsarbete, utbildningar, larmryck samt larmcentraltjänster. Avtalet påbörjas under våren och sträcker sig över tre år.

Securitas Sverige AB förlänger avtal med AB Tetra Pak i Lund och Malmö. Samarbetet och leveransen utökas samtidigt med flera nya tjänster inom brandskydd vilket är ett segment som växer i allt snabbare takt i Securitas tjänsteutbud. Securitas har tillsammans med kunden funnit ett nytt upplägg där befintliga resurser kompetensutvecklas för att kunna utföra fler tjänster på ett smartare och mer kostnadseffektivt sätt.

Securitas personal har utbildats i ett flertal olika så kallade SBA tjänster och kommer att hjälpa AB Tetra Pak med det systematiska brandskyddsarbetet med allt från kontroll av brandsläckare till månadsprov av brandlarmscentraler.

– Vi är mycket stolta och glada att vi tillsammans med Tetra Pak hittat en säkerhetslösning som förbättrar hela vår leverans till kunden, säger Securitas Key Account Manager Roger Carnestad.

– Inför avtalsdiskussionerna hade vi inom Tetra Pak en tydlig målbild om ett framtida bevakningsupplägg. Securitas svarade upp till detta med en högre servicegrad i en kostnadseffektiv lösning, säger Stefan Greén på Tetra Paks säkerhetsavdelning.

För ytterligare information vänligen kontakta Roger Carnestad, Securitas Sverige AB, 010-470 25 67.