tekniker monterar kamera vid passage

Inställt: Securitas Forum 2016 – För dig som vill påverka säkerhetsbranschen

Securitas Forum 2016 är inställt. Vi arrangerar Securitas Forum den 18 maj med fokus på offentlig upphandling. Syftet med dagen är att öka kunskapen om upphandling av säkerhet som en tjänst för att skapa bättre affärer för alla parter. Vi välkomnar dig som jobbar med upphandling av säkerhetsfrågor och som vill vara med och påverka framtiden för inköp av säkerhetstjänster.

Det har länge pratats om hur lagen om offentlig upphandling, har begränsat utvecklingen av säkerhetsbranschen, och försvårat möjligheten för marknaden att skapa bra förutsättningar för ett professionellt säkerhetsarbete. Den 18 maj bjuder vi därför in till Securitas Forum med fokus på offentlig upphandling av säkerhetstjänster. Syftet med dagen är att öka kunskapen om upphandling av säkerhet som en tjänst för att skapa bättre affärer för båda parter. Vi vill att just du som jobbar med upphandling av säkerhetsfrågor ska delta med din erfarenhet och dina idéer. Framför allt vill vi att du ska vara med och påverka framtiden för inköp av säkerhetstjänster.

Under dagen tävlar du mot dina branschkollegor genom interaktiva metoder och får samtidigt tillfälle att skapa nya nätverk. Upplägget för dagen byggs kring delaktighet, engagemang och erfarenhetsutbyte. Vi presenterar också Securitas fortsatta utveckling som det ledande säkerhetsföretaget. Låt dig inspireras av moderna säkerhetskoncept och helt nya visioner om hur branschen och marknaden behöver mötas för att nå gemensamma framgångar. Dagen avslutas med paneldebatt.

Ta chansen att vara med och påverka upphandling av säkerhet i framtiden.

Datum: onsdag den 18 maj
Tid: 9:30–17:00, registrering och kaffe från kl.9:00
Plats: Louis De Geer
Adress: Dalsgatan 15, Norrköping
Kostnad: 1 495 kronor per person (lunch och fika ingår)

Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig redan idag. Vi behöver din anmälan senast den 10 maj. Anmälan är bindande; skulle du själv få förhinder kan du överlåta din plats till en kollega. Har du frågor kring Securitas Forum kontaktar du Charlotta Wendel på 010-470 10 00.

Anmäl dig genom att klicka här.

Björn Bergström

Björn Bergström är Senior Associate hos Ramberg Advokater med lång erfarenhet av offentlig upphandling. Han har arbetat i 15 år som jurist och chef inom staten med fokus på offentliga affärer och kommersiella avtal. Under flera år var han engagerad i Sveriges offentliga inköpare och har genom det arbetet bidragit till och arbetat med utvecklingen av offentlig upphandling som en affär istället för enbart upphandlingsjuridik.

Offentlig upphandling av säkerhet

Offentlig upphandling har under många år kommit att präglas av ett fokus på juridik och anbudspriser. Regelverket ger dock möjligheter till att skapa ett ökat fokus på verksamhetsnytta, totalkostnad, funktion och helhet snarare än detaljerade krav. Björn går igenom centrala frågor för att skapa en förändring i den praktiska upphandlingsverksamheten och han kommer att, utifrån de utmaningar som finns, beröra frågor om organisationens betydelse, beslutsfattande och ett sunt förhållningssätts påverkan på effektiva affärer.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar innan eventet är du välkommen att kontakta Charlotta Wendel på 010-470 10 00.

Klicka här för att anmäla dig till Securitas Forum.

Vi behöver din anmälan senast den 10 maj.

Ta chansen att vara med och påverka upphandling av säkerhet i framtiden.