vaktare kontrollerar brandlarm i kontorslokal

Välkommen på frukost eller after work tillsammans med oss

Under tre dagar i mitten av oktober passar vi på att besöka fyra orter i södra Norrland för att bjuda in våra kunder till frukost och after work. Här får du möjlighet att ställa frågor till oss och få en uppdatering om vilka satsningar som görs nära dig angående brandskyddstjänster och tekniksäkerhetslösningar. 

Vi vill träffa dig!

Vi vill träffa dig för att höra vilka säkerhetsutmaningar du brottas med i din vardag. Vi kommer att besöka fyra orter under tre dagar i mitten av oktober så kom förbi på en frukost eller after work tillsammans med oss och passa på att ställa alla dina frågor till oss, din lokala säkerhetsleverantör.

Med oss har vi även en kollega som jobbar med våra brandsäkerhetslösningar och en kollega som jobbar med våra tekniksäkerhetslösningar som kan berätta mer om vilka satsningar som görs lokalt hos dig och hur säkerhetsteknik och brandskydd kan ge dg en effektiv säkerhetslösning.

Bjud med dig en kollega för en kopp kaffe med smörgås eller varför inte utmana oss på bowling i Umeå eller Sundsvall? Vi behöver din anmälan senast den 14 oktober.

Välkommen på frukost eller after work i följande städer:

18 oktober after work med bowling, O´Leary’s i Umeå
19 oktober frukost, Elit Plaza Hotel Örnsköldsvik
19 oktober after work med bowling, Södra berget Hotell & konferens i Sundsvall
20 oktober after work, Clarion Hotel Grand Östersund

Klicka här för att anmäla dig.

Har du frågor eller funderingar innan eventet är du välkommen att kontakta Maria Ohlsson på 010-470 10 00.

Klicka här för att anmäla dig till frukost eller after work med oss.

Vi behöver din anmälan senast den 14 oktober.