Bild på brygga vid stilla sjö

Inspirationsseminarium - hur du når dina mål

Som kund hos oss är du välkommen till ett inspirationsseminarium med äventyraren Renata Chlumska som ger dig värdefulla insikter i hur du når dina mål.

Vi välkomnar våra kunder på ett inspirationsseminarium

Du som är kund hos oss är välkommen till en inspirerande och aktiv heldag med fokus på säkerhet och målmedvetenhet tillsammans med oss och äventyraren Renata Chlumska.

Här får du ta del av utvecklingar inom vårt utbud. Vi är måna om att våra kunder har rätt säkerhetslösning och hoppas att vi under några minuter kan inspirera dig till kostnadseffektiva lösningar genom att visa vad vi kan göra för din verksamhet i form av exempelvis brandskydd, teknik och säkerhetsutbildning.

Vi bjuder också på en föreläsning med Renata Chlumska som berättar om sina äventyr och ger dig värdefulla insikter i hur du når dina mål. Hon drar bland annat paralleller mellan vad som krävs för att en expedition ska lyckas och vad som krävs för att ett företag eller verksamhet ska lyckas, framför allt när det gäller gemensam målbild, engagemang och förhållningssätt inför arbetsuppgiften.

Följ med på en inspirerande heldag tillsammans med oss. Du får även tillfälle att träffa dina branschkollegor för att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter när det gäller säkerhet och framtidens teknik. Ta gärna med en kollega! Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Vi behöver din anmälan senast den 22 april

Datum: onsdag den 27 april
Tid: 9:00–15:00
Plats: Jönköping Hotell och Konferens

Eventet är kostnadsfritt och anmälan är bindande. Skulle du själv få förhinder kan du överlåta din plats till en kollega.

Klicka här för att anmäla dig.

Om du vill övernatta inför dagen kan du boka rum på Jönköping Hotell och Konferens. Uppge Securitas event så får du rabatterat pris på din övernattning.

Välkommen!

Renata Chlumska

Renata Chlumska är äventyrare, bergsbestigare och föreläsare. Hon har som första svenska bestigit Mount Everest och resten av ”de sju topparna”, enligt Messners lista, ett äventyr som tagit 15 år. Hon har också, genom att cykla och paddla kajak, rundat USA:s lägre 48 stater, ett äventyr genom öken och floder, över hav och berg som tog henne 439 dagar. 2003 utsågs Renata till en av världens främsta äventyrskvinnor av amerikanska Outside.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar innan eventet är du välkommen att kontakta Maria Ohlsson på 010-470 10 00.

Klicka här för att anmäla dig till inspirationsseminariet.

Vi behöver din anmälan senast den 22 april.