Skip to main content

ICA

Som ICA-handlare kan du ta del av en rad förmåner och säkerhetslösningar inom ramavtalet som är upprättat mellan ICA Sverige och Securitas Sverige AB. Här kan du läsa mer om vad ramavtalet innebär, aktuella erbjudanden och komma i kontakt med oss.

Securitas avtal med ICA kring säkerhet

Visste du att Securitas har ramavtal med ICA för en rad olika säkerhetstjänster? Det innebär att du som ICA-handlare enkelt och snabbt kan avropa tjänster som larmcentral, säkerhetsteknik och olika typer av väktartjänster till förmånliga priser och redan förhandlade villkor.

Har du behov av säkerhetstjänster eller behöver hjälp med att säkra just din butik och personal så kan du enkelt söka rätt på våra tjänster via ICAs webbshop – Butiksshoppen. Hittar du inte vad du söker? Maila till ICA: box.biuinkop@ica.se.

Fördelarna med att teckna avtal med Securitas när det gäller säkerhetsfrågor är många. Dels vårt breda utbud och geografiska närhet, dels vår rikstäckande närvaro och kännedom om lokala förutsättningar och utmaningar.

Låt oss ta hand om säkerheten, så du kan fokusera på att driva din butik!

Har du frågor gällande våra säkerhetstjänster eller månadens erbjudande? Fyll i kontaktformuläret här nedan så hör vi av oss.

Erbjudande april 2023 – Säkra dina varor med varularm från Securitas

Genom att installera ett varularm i din butik så säkrar du dina varor mot stölder. Varularm skapar även en osäkerhet hos potentiella snattare då det är omöjligt att avgöra vilka varor som är larmade eller inte. Något som oftast har en avskräckande inverkan och gör att snattare väljer en butik utan varularm.

Securitas erbjuder larmbågar i olika utföranden och material så att du kan få det skydd din butik behöver. Genom att kontakta oss för en kostnadsfri riskanalys av svinnet, så hjälper vi dig med den lösning och teknologi som passar dina behov bäst.

Villkor

Just nu erbjuder vi dig som ICA-handlare 20% rabatt på Varularm. Köpet måste genomföras senast den 2023-05-31 och installation måste vara genomfört inom 6 månader efter köpet.

Trygga din personal genom rätt utbildning

Inflationen har slagit hårt i Sverige och diskussionen kring ökade matpriser är minst sagt ansträngd och svinn och stölder har blivit alltmer vanligt när privathushållen har det alltmer knapert och ekonomin inte går ihop. Något som sätter dig som ICA-handlare i ett alltmer pressat läge. Som ytterst ansvarig är det du som ska säkerställa din och din personals trygghet men också säkra din butik från stölder och bedrägeri.

Våra säkerhetsutbildningar ger dig och din personal utbildning och förutsättningar för att minska riskerna för hot och våld på er arbetsplats samt verktyg för hur ni tillsammans kan förebygga stöld, svinn och bedrägeri och hur ni förväntas i en situation som snabbt kan eskalera och bli farlig. Tecknar ni någon eller båda utbildningarna under april erhåller ni även SÄKI-utbildningen kostnadsfritt. Med SÄKI kan vi direkt mäta personalens kunskaper innan och efter utbildningstillfället och därmed skräddarsy utbildningen efter era specifika behov. Läs mer om utbildningarna nedan. Kontakta oss via formuläret längst ner på denna sida för aktuella utbildningstillfällen och bokning.  

Villkor

Erbjudandet riktar sig till ICA-handlare och ger 20% på säkerhetsutbildningarna Hot och våld samt Stöld, svinn och bedrägeri, genom att ange kampanjkoden "SÄKI" när du beställer via formuläret nedan. Ordinarie pris på dessa utbildningar ligger på 7995:- för max 15 medarbetare per kurstillfälle. Givetvis går det att köpa flera utbildningar samt lägga upp flera utbildningstillfällen om ni är ett större arbetslag som är i behov av att utbildas. Köpet måste genomföras innan den 2023-04-30 men utbildningstillfället måste genomföras innan 2023-12-31. Köper du en säkerhetsutbildning via oss och anger kod: SÄKI, ingår även SäKI-utbildningen som inventerar kunskapsnivån hos dina medarbetare och säkerställer vilken utbildning som din verksamhet har behov av. Utbildningen skräddarsys sedan efter era specifika behov.

Den här videon är inte tillgänglig.

För att se denna video måste du aktivera kakor som rör Youtube. Klicka här för att se över dina val i Cookie inställningar.

Så säkrar du butiken

Som butiksägare vet du att säkerheten är viktig för dig, dina medarbetare, dina kunder och din lokal. Säkerhetsarbete behöver inte vara komplext, men Ibland kan det vara svårt att veta vart du ska börja. Vi på Securitas hjälper dig att hitta rätt säkerhetslösningar efter dina behov, så du kan fokusera på att driva butiken.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Securitas behandlar dina personuppgifter. Läs mer här.