Skip to main content

ICA

Som ICA-handlare kan du ta del av en rad förmåner och säkerhetslösningar inom ramavtalet som är upprättat mellan ICA Sverige och Securitas Sverige AB. Här kan du läsa mer om vad ramavtalet innebär, aktuella erbjudanden och komma i kontakt med oss.

Securitas avtal med ICA kring säkerhet

Visste du att Securitas har ramavtal med ICA för en rad olika säkerhetstjänster? Det innebär att du som ICA-handlare enkelt och snabbt kan avropa tjänster som larmcentral, säkerhetsteknik och olika typer av väktartjänster till förmånliga priser och redan förhandlade villkor.

Har du behov av säkerhetstjänster eller behöver hjälp med att säkra just din butik och personal så kan du enkelt söka rätt på våra tjänster via ICAs webbshop – Butiksshoppen. Hittar du inte vad du söker? Maila till ICA: box.biuinkop@ica.se.

Fördelarna med att teckna avtal med Securitas när det gäller säkerhetsfrågor är många. Dels vårt breda utbud och geografiska närhet, dels vår rikstäckande närvaro och kännedom om lokala förutsättningar och utmaningar.

Låt oss ta hand om säkerheten, så du kan fokusera på att driva din butik!

Har du frågor gällande våra säkerhetstjänster eller månadens erbjudande? Fyll i kontaktformuläret här nedan så hör vi av oss.

Erbjudande februari 2023 – Säkra dig och din personal med personlarm från Securitas

Du som tecknar avtal gällande personlarm får just nu tre månader kostnadsfritt. Allt du behöver göra är att ange koden "februari" i formuläret nedan! Securitas Personlarm är ett smidigt och effektivt bärbart överfallslarm med GPS-funktion och direktkontakt med larmoperatör. Larmet kan enkelt tas med och fungerar både i och utanför butik. Larmet är fristående och kräver inget övrigt larmpaket eller säkerhetsteknik.

Med ett enkelt tryck på larmknappen skickas en geografisk position till vår larmoperatör och larmenheten skapar ett dubbelriktat samtal där larmoperatör och användaren kan kommunicera med varandra. Samtalet spelas in och larmoperatören kan därmed direkt vidtar lämpliga åtgärder som bestämts tidigare eller som situationen kräver.

Villkor

Just nu erbjuder vi alla ICA-handlare 3 månader kostnadsfritt avtal på Securitas Personlarmstjänst. Ordinarie pris inom ramavtalet är 472 kr/mån. Avtal måste tecknas före 2023-03-31 och tecknas på totalt 36 månader. I erbjudandet ingår larmenhet, simkort, uppkoppling till Securitas larmcentral samt stafettservice vilket innebär att Securitas, vid en felanmälan (vardag) skickas en utbytesenhet ut senast nästkommande vardag. Vid ev. åtgärd som innefattar utryckning av väktare tillkommer debitering enligt ramavtal.

Den här videon är inte tillgänglig.

För att se denna video måste du aktivera kakor som rör Youtube. Klicka här för att se över dina val i Cookie inställningar.

Så säkrar du butiken

Som butiksägare vet du att säkerheten är viktig för dig, dina medarbetare, dina kunder och din lokal. Säkerhetsarbete behöver inte vara komplext, men Ibland kan det vara svårt att veta vart du ska börja. Vi på Securitas hjälper dig att hitta rätt säkerhetslösningar efter dina behov, så du kan fokusera på att driva butiken.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas