Skip to main content

Utbildning för hamnpersonal med säkerhetsansvar

All personal som arbetar i en hamnanläggning, är en del av säkerhetsarbetet och behöver därmed ha kunskaper för att utföra säkerhetsarbetet. För att säkerställa att du och dina kollegor är uppdaterade med det senaste kunskaperna är den här utbildningen för dig som har särskilt säkerhetsansvar i hamnanläggningar.

Vi utbildar personal med särskilt säkerhetsansvar i hamnanläggningar enligt ISPS 18.2. Det kan röra sig om personal som jobbar med lastning/lossning och andra uppgifter i ett område som omfattas av ISPS. Enligt ISPS-koden ska dessa personer ha utbildning i och kännedom om sina rättigheter och skyldigheter samt kunskap om säkerhetsarbete i en hamnanläggning. De deltar ofta aktivt i hamnens säkerhetsarbete och kan bland annat avvisa behöriga personer.

Securitas utför uppdragsutbildningar på plats i hamnen där vi utbildar hamnpersonalenså de lever upp till dessa krav. Utbildningen är en heldagsutbildning på ca. 6 timmar.

Har du några frågor om utbildningen eller vill veta när nästa kurstillfälle är? Kontakta oss via formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare.

Utbildning för hamnpersonal med säkerhetsansvar

Kontakta oss idag om du har en fråga eller vill boka den här utbildningen.

Jag vill veta mer om hamn & sjöfart

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här