Skip to main content

Securitas larmcentral

Larmcentralen är hjärtat i våra säkerhetslösningar som skyddar personer, egendom och vårt samhälle. Vill du byta larmcentral eller koppla upp ett befintligt larm så är Securitas larmcentral ett tryggt val.

Till vår larmcentral kan du koppla alla slags larm och våra operatörer är tränade i att avgöra vad som är skarpt läge och vilka åtgärder som därmed ska sättas in. Det kan röra sig om väktarassistans som skickas ut för en första bedömning och insats men beroende på situationen har vi även kontakt med polis och räddningstjänst.

Securitas larmcentral - ett tryggt val
Vill du byta larmcentral eller koppla upp ett befintligt larm så är Securitas larmcentral ett tryggt val. Med en larmanläggning ansluten hos oss övervakar vi ditt företag eller hem dygnet runt. Våra larmoperatörer har direktkontakt till våra närmare 8400 väktare på mer än 1600 orter i hela Sverige. 

Är du larminstallatör?
I vår installatörsportal kan du som tekniker hitta mer information och även komma i kontakt med oss om du vill inleda samarbete för larmanslutningar. Som inloggad larmtekniker i portalen kan du även anmäla nya kunder och uppdatera befintliga kunder.

Du kan cokså höra av dig till oss om du har några frågor, antingen på telefon 0771 28 00 00 eller via kontaktformuläret längre ner på denna sida.

Du kan också läsa mer på vår separata sida: larminstallator.se

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du ställa din fråga till vår larmcentral

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här