Skip to main content

Företagslarm och tillfälliga larmlösningar

Vi erbjuder företagslarm och andra larmlösningar för alla behov och önskemål. Larm är en vanlig, grundläggande säkerhetsåtgärd för att skydda såväl människor som fastigheter och materiella värden.

Företagslarm

Med företagslarm hos Securitas kan du snabbt och enkelt säkra din verksamhet. Vi erbjuder flexibla lösningar till företag och organisationer, oavsett storlek eller säkerhetsbehov. Med vår uppkopplade säkerhetslösning får du ett komplett säkerhetssystem som skräddarsys efter dina behov. Vi erbjuder allt ifrån inbrottslarm till brandvarning, överfallslarm, kortläsare och fjärrtjänster som in- och utpassering.

Systemet är anslutet till Securitas larmcentral där våra erfarna operatörer övervakar ditt företag dygnet runt, året runt. Som företagskund hos oss får du dessutom tillgång till Sveriges största väktarorganisation.

Om du vill teckna företagslarm hos Securitas kan du kontakta oss via telefon på 010-470 10 00 eller via kontaktformuläret längre ner på denna sida. Är du småföretagare? Då kan du kontakta oss via denna sida eller genom att fylla i ditt telefonnummer ovan.

Tillfälliga larmlösningar

När det inte är möjligt att sätta upp ett permanent larm, är våra tillfälliga larmlösningar ett bra alternativ för att förstärka ditt skydd. Det kan till exempel vara i väntan på en permanent lösning vid renovering, evenemang, byggarbetsplatser och vägbyggen eller vid punktskydd av värdefullt gods som tillfälligt förvaras i lokaler utan larm.

Med våra tillfälliga larmlösningar får du snabbt upp ett larm anpassat efter dina behov. Larmet kopplas till vår larmcentral och kombineras med väktarbevakning, en komplett och kostnadseffektiv lösning för dig och din verksamhet.

Är du småföretagare?

Att driva företag är utmanande, men det betyder inte att säkerheten ska vara det. Securitas gör det enkelt för dig och skräddarsyr säkerheten efter dina behov. Du får rätt skydd och koll på kostnader och konsekvenser vid oväntade händelser. Vi gör det enkelt att vara trygg.

Läs mer här

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter, läs mer här.