vaktare kontrollerar brandslang

Utbildningar inom brandsäkerhet

Säkerställ att du och dina kollegor har rätt kunskaper och vet vad som ska göras om en brand uppstår och hur ni kan förebygga brandolyckor. Vi anordnar både öppna och verksamhetsanpassade utbildningar inom brandsäkerhet. Boka in dig redan idag.

Systematiskt brandskyddsarbete ger en god grund

Utbildning och information utgör hörnstenar när det gäller att skapa och säkerställa ett väl fungerande systematiskt brandskyddsarbete där samtliga inom verksamheten är delaktiga. En hög utbildningsnivå och ett kvalitetssäkert brandskyddsarbete förebygger olyckor och skapar en förmåga att effektivt hantera inträffade händelser. Securitas levererar systematiskt brandskyddsarbete, utbildningar och operativ räddningstjänst anpassade till våra kunders förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om våra brandskyddstjänster.

Utbildningar inom brandsäkerhet

Våra utbildningar finns tillgängliga som öppna kurser och som enskilda kurser. Vid varje utbildning finns en länk till bokningssidan för öppna kurser där du hittar aktuella kursdatum. Klicka här för att komma till bokningssidan. Är ni fyra eller fler på samma företag kan ni boka en enskild kurs för ert företag. Kontakta oss för datum och pris.

Många av våra utbildningar kan skräddarsys och anpassas efter din verksamhet.

Kontakta oss för frågor om utbildningar inom brandsäkerhet

Du når oss på telefon 010-470 10 00 eller via mejl till brand@securitas.se

Klicka här för att se aktuella datum och för att boka våra öppna utbildningar.
Denna utbildning kan också genomföras på distans.

 

Söker du utbildningar inom första hjälpen?

Klicka här för att se vårt utbud av utbildningar inom första hjälpen.