larmoperator

Larmcentralen är hjärtat i vår säkerhetslösning

Med ett larm anslutet till Securitas larmcentral övervakas ditt hem eller företag dygnet runt av våra erfarna operatörer. Vi ser till att rätt åtgärd sätts in snabbt vid ett eventuellt larm. Vi tar emot larm från de flesta fabrikat och installatörer. Vid larm utför vi den åtgärd du på förhand beslutat.

Larmcentralen är hjärtat i våra säkerhetslösningar som skyddar personer, egendom och vårt samhälle. Du kopplar din larmanläggning till oss och vi övervakar din verksamhet dygnet runt. Våra operatörer övervakar alla slags larm och utför de instruktioner som vi kommit överens om.

Securitas larmcentral är certifierad enligt SSF 136:4.

Inbrottslarm

Genom att skydda din egendom eller fastighet med ett inbrottslarm kopplat till vår larmcentral kan du vara säker på att rätt åtgärd sätts in snabbt vid ett eventuellt larm. Vi skyddar både ditt hem och din verksamhet.

Driftlarm

Vår larmcentral övervakar hundratals driftlarm runt om i Sverige. Ett installerat driftlarm övervakar exempelvis elförsörjning, värme eller kyla.

Hisslarm

Vår larmcentral övervakar hisslarm över hela Sverige och vidarebefordrar dem snabbt till rätt instans. På många orter kan dessutom Securitas väktare hjälpa till med att släppa ut folk som fastnat i hissen.

Personlarm

Personlarm kopplas till vår larmcentral och om larmet löser ut kopplas en operatör in och kan höra vad som händer runt dig. Om ditt personlarm också innehåller GPS kan vi lätt fastställa din position och skicka dig den hjälp du behöver.

Fordonslarm

Fordonslarm med GPS kopplat till larmcentralen gör att vi exempelvis kan följa din transport och få larm om den avviker från den bestämda rutten eller få fram position ditt fordon om det stulits.

Kontakta oss för mer information om våra larmcentralstjänster
*
*
*
*

Larm via Securitas partners

Är du intresserad av ett larm via någon av våra partners eller har du flyttat in i ett hus/lokal med ett befintligt larm? Kontakta oss för mer information om hur du kan få ditt larm uppkopplat mot Securitas larmcentral och få tillgång till Sveriges största utryckningsresurs, våra väktare.