tekniker monterar kamera vid passage

Företagslarm

Med ett larm från Securitas får du en säkerhetsleverantör som tar ansvarar för hela kedjan, från installation till larmmottagning och åtgärd med väktare. 

Securitas företagslarm, som vi kort och gott kallar för Securitas Larm, riktar sig till företag och organisationer oberoende behov av storlek på anläggningen. Larmlösningen är flexibel så att du snabbt och enkelt kan uppgradera din säkerhet vid behov. Larmet ansluts till Securitas larmcentral där erfarna operatörer övervakar din verksamhet dygnet runt, året om och ser till att rätt åtgärd sätts in vid ett eventuellt larm. Det kan handla om att skicka ut väktare, ringa kontaktperson eller att kalla in extra resurser i form av polis eller räddningstjänst om så behövs. Klicka här för att läsa mer om vår larmcentral eller klicka här för information om vår utryckningsverksamhet.

Securitas Larm med funktionsavtal

För att ge dig en bekymmersfri lösning erbjuder vi Securitas Larm i form av funktionsavtal. Det innebär att du betalar en fast månadskostnad och att vi ansvarar för att ditt larm fungerar som det ska. Vi ser även till att du får hjälp om något händer med din anläggning. Oavsett vilka krav din verksamhet ställer på larm så har vi en lösning som passar dig. Har du redan ett larm installerat går det också bra att uppdatera det.

Fördelarna med Securitas Larm

  • En leverantör för hela kedjan – installation, övervakning, larmmottagning och åtgärd
  • Modern teknik – enkel att hantera
  • Olika lösningar för fjärrsupport
  • Skalbart – anpassa efter dina behov
  • Fria utryckningar av Securitas väktare
  • Enkelt att komma igång

För bästa funktion och säkerhet rekommenderar vi att larmpaketet kompletteras med förebyggande underhållsservice i form av temarond teknik, klicka här för att läsa mer om temarond teknik.

Kontakta oss för mer information
*
*
*
*
*

Finns larm på företaget idag?

*
*