Skip to main content

Välkommen till Securitas!

Den här videon är inte tillgänglig.

För att se denna video måste du aktivera kakor som rör Youtube. Klicka här för att se över dina val i Cookie inställningar.

Tack för att du valt Securitas!

Vi är glada och stolta att snart få välkomna just dig som en av våra nya kollegor.

Innan du påbörjar din anställning känns det viktigt för oss att du fått information om Securitas som arbetsgivare och hur saker funkar hos oss. På denna sida har vi därför samlat det mesta du behöver veta innan det är dags att ta dig an dina nya arbetsuppgifter. 

Välkommen ombord! 

Den här videon är inte tillgänglig.

För att se denna video måste du aktivera kakor som rör Youtube. Klicka här för att se över dina val i Cookie inställningar.

Om Securitas

Securitas är branschledande inom säkerhetslösningar och har haft en aktiv roll i branschens utveckling sedan starten 1934. I Sverige är vi mer än 10 000 anställda fördelat på cirka 1 500 orter i landet. Tack vare vår storlek och bredd av tjänster har vi goda samarbets- och karriärmöjligheter internt. Oavsett var vi är verksamma, arbetar vi alla för att skapa trygghet för hem, arbetsplats och samhälle dygnet runt – och vi ser fram emot att ta emot dig för att förstärka vår grupp i det viktiga uppdrag vi tilldelats!

Den välkända logotypen med tre röda prickar symboliserar våra grundläggande värderingar; Ärlighet, Vaksamhet och Hjälpsamhet.

Om du vill läsa mer om vår historia kan du klicka här.

Vad händer nu?

Godkännandeprövning
Grattis, du har blivit utvald att gå vidare i processen! Den som ansvarar för din rekrytering har skickat in en ansökan om godkännandeprövning på dig hos Länsstyrelsen. Detta kan ta upp till 8 veckor.
Utbildning
Om du inte redan har relevant utbildning för tjänsten, är det dags att gå kurs nu.
Anställning
Du kommer nu formellt att anställas och få ditt anställningsbevis, uniform/utrustning och introduktion av din nya tjänst och kollegor.
Upplärning
Under dina första arbetspass kommer du få handledning och lära av en erfaren kollega. Där säkerställs att du känner dig trygg i ditt nya uppdrag, innan du är redo att börja arbeta självständigt. Välkommen hit!

Lär känna oss

Vår verksamhet är rikstäckande, sträcker sig från norr till söder och pågår dygnet runt, årets alla dagar. Uppdragen skiljer sig åt beroende på vilken säkerhetslösning kunden är i behov av. En vanlig dag innehåller allt från operatörer i larmcentral och rondering av fastigheter till kontroll av brandskydd och flygplatsräddningstjänst. För att du som nyanställd ska få en bättre inblick i de produkter och tjänster som Securitas levererar för att hjälpa till att göra våra kunders värld tryggare kan du läsa mer här.

Nedan kan du inspireras av våra medarbetare och se vad de tycker är bäst med att jobba på Securitas.

Vanliga frågor och svar

Vi förstår att du har många frågor inför din första arbetsdag hos oss! Här följer några av de vanligaste funderingarna och svar på dessa. Om du fortfarande inte hittar det du söker, kontakta din närmaste chef eller rekryterare. Inga frågor är för dumma, och vi finns här för att hjälpa dig!

Klicka här för att komma till våra vanligaste frågor och svar.

Häng med oss i sociala medier