Skip to main content

Securitas medarbetarundersökning 2023

Stort tack för att du deltar i Securitas medarbetarundersökning! Medarbetarundersökningen är ett av våra viktigaste verktyg för att ta reda på hur vi som jobbar på Securitas mår och vad som är viktigt för oss.

Den här videon är inte tillgänglig.

För att se denna video måste du aktivera kakor som rör Youtube. Klicka här för att se över dina val i .

Välkommen till medarbetarundersökningen 2023

Din input är nyckeln till ett ännu starkare Securitas. Genom att delta i årets undersökning är du med och påverkar hur vi formar vår arbetsplats, både lokalt på ditt kostnadsställe och för Securitas som helhet. Allas åsikter är viktiga och tillsammans skapar vi framtidens Securitas. Undersökningen är öppen från den 11 oktober till 8 november och tar ca 15 minuter att besvara. Tack för ditt engagemang! 

I videon till vänster kan du höra vår VD Carl Dahlén berätta om hans syn på medarbetarundersökningen och varför den är så viktig.

Viktigt att tänka på när du svarar 

Du är självklart helt anonym när du svarar och du kan välja att hoppa över frågor om du inte vill svara. Du har även möjlighet att skriva kommentarer om du exempelvis vill dela med dig av ytterligare tankar eller lösningar. Om du väljer att dela dina åsikter i text så vill vi uppmana dig at hålla en god ton. Ärlighet i dina svar, Hjälpsamhet i att du kommer med förbättringsförslag och Vaksamhet i hur du uttrycker dig och även värnar om mottagaren och kollegor. Inom Securitas råder nolltolerans mot alla former av kränkningar, mobbing eller personangrepp, något som vi självklart efterlever även när vi svarar på medarbetarundersökningen.  

Hur svarar jag på undersökningen? 

För att genomföra undersökningen behöver du först fylla i “SE” för Sverige, följt av ditt anställningsnummer (ex. SE12345). Du kommer också behöva fylla i ditt förnamn när du loggar in.  

För att underlätta det fortsatta arbetet kommer du få frågan om att skapa en personlig dashboard, något vi starkt rekommenderar. Genom din personliga dashboard kan du se ditt resultat, din avdelnings resultat och även interagera med din chef genom kommentarer (självklart helt anonymt). Detta underlättar det fortsatta arbetet med resultatet och de åtgärder som tas fram.

Klicka här för att komma till medarbetarundersökningen

  • Vanliga frågor och svar