Skip to main content

Medarbetarundersökningen 2023

2023 års medarbetarundersökning är nu avslutad. Nedan hittar du svar på frågor om undersökningen och kan läsa hur du tar del av resultatet. Tack för att du har varit med och bidragit till att göra Securitas till en bättre arbetsplats.

Så här tar du del av resultatet

Efter att du genomförde medarbetarundersökningen fick du en förfrågan om att skapa en personlig dashboard. Dashboarden gör det möjligt för dig att ta del av ditt egna svarsresultat, ditt kostnadsställes resultat, bolagets resultat samt föra dialog med din chef på de fritextsvar du delgett (självklart anonymt). Om du har skapat ett personligt dashboard kan du ta del av Securitas Sveries totala resultat här. Ditt kostnadsställes resultat delas av ansvarig chef.

Om du inte har skapat ett personligt dashboard så finns det två olika sätt att gå tillväga beroende på hur du loggade in till undersökningen:

  • Om du inte har en securitasmail och därmed har loggat in i medarbetarundersökningen genom att skriva in ditt namn och anställningsnummer så kan du ladda ner Peakons mobil app och skapa en dashboard. Detta kan du göra med hjälp av ditt privata telefonnummer eller privata mail, förutsatt att dessa finns registrerade i Securitas lönesystem. Om dessa uppgifter inte finns i lönesystemet så kan du tyvärr inte skapa ett dashboard. Du kan ladda ner Peakons app för Apple här och för Android här, eller genom att söka på "Peakon" där du vanligtvis laddar ner dina appar.

  • Om du har fått ett mail till din securitasmail med en personlig länk så har du fått en fråga i slutet av undersökningen om du vill skapa ett personligt dashboard. Missade du att tacka ja till detta så kan du ladda ner Peakons app för Apple här och för Android här, eller genom att söka på "Peakon" och skapa ett konto via din securitasmail.

Den här videon är inte tillgänglig.

För att se denna video måste du aktivera kakor som rör Youtube. Klicka här för att se över dina val i .

Din åsikt är viktig

Medarbetarundersökningen är ett av våra viktigaste verktyg för att undersöka hur vi som jobbar på Securitas mår och vad som är viktigt för dig och dina kollegor. Därför är just din feedback avgörande. Genom att avvara några minuter och berätta vad som fungerar på din arbetsplats men också vad som skulle kunna göras bättre så är du med och formar Securitas som arbetsgivare. Självklart är alla dina svar och eventuella fritextsvar anonyma.

Undersökningen är öppen mellan den 11 oktober och 8 november och tar ca. 15 minuter att besvara. Stort tack för att du deltar och är med och utvecklar vår gemensamma arbetsplats!

  • Vanliga frågor och svar