Skip to main content

Brandfarliga arbeten

Brandfarliga Arbeten är en utbildning för dig som arbetar med moment där det finns risk att en brand kan uppstå på grund av tillfälliga arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning som exempel svetsning, lödning eller torkning.

Vem riktar sig kursen till?
Du som är brandvakt, anställd och/eller entreprenör och som utför brandfarliga arbeten kan gå denna utbildning. Utbildningen vänder sig också till arbetsledare, entreprenörer och företagsledare som är beställare eller tillståndsgivare av brandfarliga arbeten.

Kursmål: 
Kursdeltagaren erhåller de kunskaper som krävs för att kunna vidta nödvändiga åtgärder inför, under och efter brandfarliga arbeten.

Efter genomförd utbildning ska deltagaren kunna:

  • vidta förebyggande åtgärder så att risken för brand eller annan skada minimeras.
  • ansvara för, bevaka och utföra brandfarliga arbeten.

Kursfakta:
Kursen är en heldagskurs om ca 7 timmar och kan ges på olika orter, hos oss eller hos er som kund samt digitalt beroende på vad som passar dig bäst. Hör av dig till oss för aktuella datum och upplägg så tar vi det därifrån. Pris: 2195:-/pp. 

Kursen innehåller både teoretiska samt praktiska moment och följer den utbildningsplan som beslutats av försäkringsbolagens och Brandskyddsföreningens utbildningskommitté. Godkänd deltagare erhåller certifikat som är giltigt i fem år. 

Utbildningstillfällen

Här kan du se aktuella utbildningstillfällen och boka en av våra populära utbildningar inom brandsäkerhet.

Klicka här

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här