Skip to main content

Personlarm och fordonslarm

Våra person- och fordonslarm är en komplett larmtjänst som innehåller mobilt larmpaket med eller utan GPS-positionering och uppkoppling till vår larmcentral. Oavsett var du befinner dig så finns vi ett knapptryck bort om något skulle hända.

Personlarmet är en smidig och effektiv lösning om du skulle hamna i en hotfull situation eller råkar ut för en olycka. Med en enkel knapptryckning kopplas du upp till en operatör hos Securitas larmcentral och en talförbindelse uppstår så vi kan höra vad som händer runt dig men du inte kan höra oss. GPS-funktionen ger också operatören att direkt se var du befinner dig utan att du behöver meddela det. Personlarm utan GPS kan personal bära med sig eller ha monterat i till exempel kassan eller receptionen på ett företag. Då knyts larmets position till en tidigare bestämd adress och vid behov av assistans skickas en insats till den förbestämda adressen.

Securitas erbjuder även högteknologiska fordonslarm med GPS. Något som exempelvis kan användas vid spårning av olika fordon och lastbilar. Funktionen hjälper bland annat att följa transporter eller åkerier att uppge korrekt information om beräknade leveranser.