Skip to main content

Person- och fordonslarm

Med våra person- och fordonslarm är vi endast en knapptryckning bort om något skulle hända. Denna kompletta larmtjänst innehåller ett mobilt larmpaket med eller utan GPS-positionering och uppkoppling till vår larmcentral.

Beställ larm här

Personlarm

Vårt personlarm är en smidig och effektiv lösning som håller dig säker om du skulle hamna i en hotfull situation eller råkar ut för en olycka. Med en enkel knapptryckning kopplas du upp till en av våra operatörer hos Securitas larmcentral. Vid uppkopplingen skapas en talförbindelse där vi kan höra vad som händer runt omkring dig, utan att du eller någon annan hör oss. Med GPS-funktionen kan operatören direkt se var du befinner dig, utan att du behöver meddela det.

Personlarm utan GPS är ett bra alternativ för personal bära med sig eller ha monterat i till exempel kassan eller receptionen på ett företag. Då knyts larmets position till en tidigare bestämd adress och vid behov av assistans skickas en insats till plasten.

Fordonslarm

Vi erbjuder högteknologiska fordonslarm med GPS-funktion, ett larm som till exempel kan användas vid spårning av olika fordon och lastbilar. Funktionen kan även hjälpa transporter eller åkerier att uppge korrekt information om beräknade leveranser.

Beställ person- eller fordonslarm

Har du några frågor eller vill beställa person- eller fordonslarm? Klicka här!