Skip to main content

Kameraövervakning

Våra molnbaserade kameratjänster är ett kostnadseffektivt alternativ som ger dig full säkerhet. Kombinationen av smart teknik och vår säkerhetsexpertis gör att vi kan bevaka dina mest sårbara punkter året runt, dygnet runt.

Med våra kameratjänster samverkar övervakningskameror, videoanalys, larmcentraler och väktare som en enhet. Vi kan erbjuda allt ifrån perimeterskydd till fjärrstyrda lösningar där vi har en digital närvaro.

För att du ska få en heltäckande säkerhetskedja anpassat efter dina behov kan kameratjänsterna även integreras med andra system som inbrottslarm, passagekontroll och brandvarnare. Fyll i formuläret nedan om du vill veta mer om våra kameratjänster.

Har du en kameraanläggning från Securitas?

Enligt kamerabevakningslagen är du skyldig att informera om din kamerabevakning via tydligt uppsatta informationsskyltar. Via vår leverantör Serilines hemsida kan du som är kund hos oss beställa skyltar till din fastighet. Obs! Innan du kan fullfölja din beställning behöver du registrera dig.

Beställ skyltar här

Kameraövervakning för ditt småföretag

Som småföretagare har du inte alltid möjlighet att kontrollera vilka som vistas i dina lokaler, eller vad som försegår när du inte är på plats. Kamerövervakning ger kontroll och skapar lugn - så du kan foksuera på det som är viktigt. Hitta den bästa säkerhetslösningen för ditt småföretag med rätt kameraövervakning, larm och brandskydd.

Hitta rätt säkerhetslösning

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter, läs mer här.