Skip to main content

Säkerhetsteknik

Ett tekniskt säkerhetssystem som till exempel ett inbrottslarm, kamerabevakning eller passersystem kräver kompetens och erfarenhet för att landa rätt. Vi har de senaste tekniska lösningarna och kan hjälpa dig att ta fram den bästa lösningen för din verksamhet.

Det kan vara svårt att navigera mellan alla olika tekniska säkerhetslösningar. Behöver verksamheten kamerabevakning eller räcker det med larm? Ska det kombineras med väktartjänster eller vara uppkopplat mot vår larmcentral?

Genom att anlita oss behöver du inte själv vara expert eller veta vilken utrustning du behöver. Vi hjälper dig att analysera riskerna och skräddarsyr en teknisk säkerhetslösning för din verksamhet. Här kan du läsa mer om våra säkerhetslösningar och kontakta oss om du har några frågor.

Securitas larmcentral

Vår larmcentral är hjärtat i våra säkerhetslösningar som skyddar personer, egendom och vårt samhälle. Vill du byta larmcentral eller koppla upp ett befintligt larm så är Securitas larmcentral ett tryggt val.

Läs mer om vår larmcentral

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter, läs mer här.