Skip to main content

MySecuritas ID-skydd

Säkra ditt företags uppgifter i en tid där digitala bedrägerier och ID-kapningar blir allt vanligare. Tyvärr är det också vanligt att inte upptäcka en kapning förens det redan har orsakat problem eller större skador.

MySecuritas ID-skydd jobbar proaktivt och förebyggande mot ID-kapning och digitala bedrägerier. Vår lösning är en säker, molnbaserad tjänst som övervakar ditt företag och dina anställdas uppgifter och e-postadresser mot all misstänkt dataaktivitet. När vår algoritm upptäcker en potentiell ID-kapning eller annat digitalt bedrägeri varnas de berörda omedelbart. Vi kan även hjälpa dig om olyckan redan varit framme.

Detta ingår i MySecuritas ID-skydd:

  • Realtidslarm kopplat till företagets personuppgifter och e-postadresser. Larm skickas om någon av dessa uppgifter skulle läcka och ligga publikt på internets öppna eller dolda sidor (Deep/Dark Web). Skyddet gäller inloggningsuppgifter på digitala konton (t.ex. Adobe, Microsoft, Twitter, LinkedIn etc.)
  • ID-bevakning som larmar om personnummer på de anställda i ditt företag som är kopplade till tjänsten dyker upp hos kreditupplysningsbolagen.
  • Realtidslarm när det sker en förändring kopplat till ditt organisationsnummer.
  • Realtidslarm när det sker en förändring hos de största myndigheterna och de viktigaste offentliga registren såsom bolagsverket, skattemyndigheten och kronofogden med flera.
  • Realtidslarm om företagets kreditkort förekommer på svarta marknadsplatser.
  • I premiumversionen ingår dessutom personlig support, spärrservice och utbildning.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter, läs mer här.