Skip to main content

Inledande insatser

Inledande insatser är samlingsnamnet för Securitas tre tjänster IVPRA, IVPR och IVPA. Här kan du läsa mer om vad som skiljer dem åt och vilken tjänst som passar bäst för dig och ditt företag.

Ett starkt komplement

Securitas säkerhetspersonal arbetar dygnet runt, året runt i hela Sverige. Dagligen bevakas stora geografiska områden och ibland är våra medarbetare först på en plats vid en olycka.

Med Inledande insatser kan vi vara ett starkt komplement när en olycka inträffar. Vi kan även vara ett avgörande stöd för till exempel kommuner och företag som vill ha ökad trygghet för människor som vistas i deras närområde.

Inledande insatser

Inledande insatser är den övergripande benämningen för att beskriva tjänsterna IVPRA, IVPR och IVPA. Vårat uppdrag är att avge lägesrapport och utföra åtgärder för att eliminera, fördröja eller begränsa olycksförloppet tills ambulans eller räddningstjänst ankommer. Våra medarbetare får relevant utbildning för att kunna bemöta uppdrag i samhället som anses vara räddningstjänst - alltså sjukvårdslarm, bränder och trafikolyckor.

Vi är en semiprofessionell aktör avsedd för att kunna jobba effektivt under cirka 10 minuter, eller till dess att de som äger olyckan enligt lag ankommer till platsen och påbörjar leda olycksplatsarbetet.

  • Brandman släcker brand på parkering

    Vilken tjänst passar bäst för dig och ditt företag?

Kontakta oss

Vill du veta mer om IVPR, IVPRA eller IVPA? Hör av dig till oss i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter, läs mer här.