Skip to main content

Dina medarbetare mår bra av säkerhetsservice och underhåll

Känner sig alla på företaget trygga? Dina medarbetare presterar och trivs bättre om du tar hand om deras säkerhet. En trygg och säker arbetsmiljö tillåter dina medarbetare att fokusera på sina arbetsuppgifter, och minskar känslor av oro och stress. Läs vidare och lär dig om sambandet mellan medarbetares trivsel - och säkerhetsåtgärder på företaget.

Förbättra trivseln på företaget 

Anställdas trivsel på arbetsplatsen har studerats ingående i hela världen. Resultaten är intressanta, och spännande läsning för dig som är väl medveten om att nöjda medarbetare är ett måste om företaget ska bli framgångsrikt. Genomgående påvisas vikten av att medarbetare mår och presterar bättre i en miljö som är trygg.

Var noga med grunderna

Det finns många vägar till ökad trygghet och trivsel för dina medarbetare. Grundläggande funktioner och hygienfaktorer som; balanserad arbetstid, proportionell lön, god företagskultur, tydlig kommunikation och bra ledarskap – är den stomme allt byggs på. Men vad är det mer som skapar en trygg och bra arbetsplats? När grunden är på plats och alla förmåner har delats ut, vilka behov finns då kvar att uppfylla? Hur får man resultaten i medarbetarundersökningarna att slå i taket?

Ta det säkra före det osäkra

Det är precis som med allt annat i livet. Vi måste känna oss trygga för att må bra och prestera. I en miljö där vi känner oss trygga och säkra kan vi släppa loss hela vår arbetspotential. För att få medarbetarna att trivas och ge allt på jobbet måste de känna sig trygga på alla sätt. 

Säkerhet på arbetsplatsen

För att se till att medarbetarna känner sig tryggaarbetsplatsen krävs grundläggande säkerhetsfunktioner och rutiner – men hur dessa ser ut beror på vilken slags verksamhet det gäller. En liten butik kräver till exempel helt andra säkerhetsåtgärder än ett stort varulager. Om du har en butik rekommenderar vi övervakning dygnet runt, men när det gäller ett varulager ligger fokus på medarbetarnas säkerhet och åtgärder för att förhindra olyckor. Dessa aspekter är viktiga att ta med i beräkningen när man tänker på företagets säkerhet och medarbetarnas trivsel. Det är viktigt att ha alla säkerhetsåtgärder på plats från början - och förmedla att säkerhet har hög prioritet inom företaget. 

En säker väg till glada medarbetare

Rom byggdes trots allt inte på en dag. Du kan alltid börja med ett mindre startpaket och grundläggande säkerhetsservice. Det ger dig inbrottsskydd för en mindre lokal – exempelvis en butik eller ett kontor. Startpaketet tillgodoser larm med kontakt till larmcentral, regelbundna ronder, enkel installation, övervakning från vårt kontrollcentrum dygnet runt - samt service och underhåll. Våra säkerhetslösningar växer med ditt företag, och kan snabbt och enkelt anpassas till ett förändrat behov, och ett växande företag.

Om du vill ha mer inspiration och lära dig mer om våra säkerhetslösningar kan du läsa vår guide, där vi går igenom allt som är viktigt att veta när du väljer en säkerhetslösning till ditt företag.

Hjälp medarbetarna att känna sig säkra

Oavsett omfattningen av företagets säkerhetsservice är det viktigt att förmedla till medarbetarna att de är trygga och att du finns där för dem. Eller snarare att de inte ens behöver tänka på trygghet och säkerhet. För det har du redan gjort – och därmed kan dina medarbetare fokusera på sina arbetsuppgifter istället. 

Kontakta oss för att välja säkerhetslösning för ditt småföretag

Vi vet att säkerhetsfrågor ibland kan kännas såväl svåra som tidskrävande. Du kan vara lugn, vi finns här för att hjälpa dig! Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den bästa säkerhetslösningen för dig och ditt företag.

Vill du ha hjälp med riskbedömning och säkerhetslösningar? Lämna dina uppgifter i formuläret nedan så ringer vi upp dig. Första riskbedömningen gör vi helt utan kostnad.

Nyfiken på våra säkerhetslösningar?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hjälper vi dig att hitta den bästa säkerhetslösningen för dig och ditt företag. Vill du hellre ringa oss? Då når du vår telefonlinje för företag på 010-470 55 50.

Tack!

En av våra servicerådgivare kommer att kontakta dig inom kort!

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Securitas behandlar dina personuppgifter. Läs mer här.