Skip to main content

Securitas hjälper dig att välja säkerhetslösning

Dags att ta tag i säkerheten på företaget? Kameror, larm och brandskydd är bara några av de lösningar som kan behövas i verksamheten. Känns det överväldigande? Med en säkerhetspartner som hjälper dig genom hela processen blir det enklare att öka tryggheten. Här är de främsta anledningarna till att du ska välja Securitas som din säkerhetspartner.

Securitas är världsledande inom professionell säkerhet och finns här för dig dygnet runt, årets alla dagar. Vi finns i 47 länder och har över 80 års erfarenhet. Dessutom har miljoner av kunder i hela Sverige larm eller andra säkerhetslösningar från Securitas. Därför kan du lita på att vi vet hur man hjälper företag med skräddarsydda säkerhetslösningar.

Skräddarsydda lösningar och hjälp genom hela processen

Alla företag är olika och behöver därför olika säkerhetslösningar. Vi hjälper dig att välja det som passar dig och har koll på vilka lösningar som är nödvändiga för ditt företag, exempelvis om det finns lagkrav att ta hänsyn till. Vi hjälper till från första riskbedömningen till vilka lösningar du ska välja, installation samt årlig service och underhåll. Med oss har du alltså en och samma säkerhetspartner genom hela processen. Här är några konkreta exempel på fördelar med oss som säkerhetspartner:

 • Gratis uppstart och riskbedömning

  Att hitta rätt säkerhetslösningar börjar med en riskbedömning av din verksamhet - så att du kan anpassa säkerheten till dina behov. Med oss är den första riskbedömningen alltid kostnadsfri.

 • Fast månadskostnad

  Med Securitas slipper du oroa dig för oväntade kostnader. Du får alltid en fast månadsavgift för din skräddarsydda lösning och vi arbetar med transparent prissättning.

 • Trygghet 24/7 via vår larmcentral

  Securitas larmcentral är alltid bemannad och tillgänglig dygnet runt. Om ditt larmsystem utlöser skickar systemet automatiskt ett meddelande till larmcentralen. En utbildad säkerhetsexpert bedömer varje situation och ger dig den hjälp som behövs.

 • Securitas Connect - alla säkerhetsfunktioner i en app

  Appen Securitas Connect ger dig kontroll över allt från kameraövervakning, lås, larm, temperatur och belysning direkt i mobilen. Appen kan också skicka notiser om det du själv väljer, exempelvis om larmet inte har aktiverats på kvällen eller en dörr har stått öppen för länge. På så sätt har du alltid koll på företaget - oavsett var du är.

 • Vi finns där du finns

  Om larmet går och hjälp behövs kommer våra väktare snabbt till platsen. Vi är den största väktarorganisationen i landet och därför finns våra bilar och väktare aldrig långt från dig. Våra väktare har även en gedigen säkerhetsutbildning för att hantera alla möjliga situationer.

Vill du veta vilka säkerhetslösningar som passar dig?

Securitas hjälper dig med en första riskbedömning och hittar de säkerhetslösningar som passar din verksamhet. Vi har lång erfarenhet av anpassade säkerhetslösningar och hjälper dig med allt från att välja produkter och installera dem, till att utbilda din personal och göra underhållsservice. Med Securitas som partner får du en enkel och trygg vardag så att du kan fokusera på din verksamhet. När du har bestämt dig så tar vi hand om resten.

Vill du ha hjälp med riskbedömning och säkerhetslösningar? Lämna dina uppgifter i formuläret nedan så ringer vi upp dig. Första riskbedömningen gör vi helt utan kostnad.

Nyfiken på våra säkerhetslösningar?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hjälper vi dig att hitta den bästa säkerhetslösningen för dig och ditt företag. Vill du hellre ringa oss? Då når du vår telefonlinje för företag på 010-470 55 50.

Tack!

En av våra servicerådgivare kommer att kontakta dig inom kort!

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Securitas behandlar dina personuppgifter. Läs mer här.