Skip to main content

Så enkelt är det att beställa säkerhetslösningar

Kanske tänker du att larm och säkerhetslösningar är tekniskt avancerat och att det är många faktorer att tänka på? Som kund hos Securitas är det lyckligtvis inte så krångligt. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med småföretag och kan rekommendera och implementera lösningar som passar dina unika behov och förutsättningar.

Beställ säkerhetslösningar i tre enkla steg

 

 1. Behovsbeskrivning


  Allt startar med ett kort kostnadsfritt samtal. Du som kund berättar lite om din verksamhet och hur dina behov och önskemål ser ut. Vi kan då snabbt få en bild av vilka lösningar som kan passa dig och din verksamhet.


 2. Vi besöker er


  För att få hela bilden behöver vi inspektera lokalen och området för att säkerställa att vi rekommenderar rätt produkter för just dig. Även detta är helt utan kostnad och enbart till för att säkerställa kvalitén i våra leveranser.


 3. Ni får ett lösningsförslag

  Vi kommer, efter att ha lyssnat till era behov och kollat in era förutsättningar, presentera ett förslag på produkter inklusive pris för säkerhetstjänster som passar er. Här har ni givetvis möjlighet att prata igenom förslaget om ni har några frågor.


Vi är med dig i uppstarten

När lösningarna är beställda bokar vi in en tid då vår personal kommer ut till er för att påbörja installationen. Vi sköter allt från testning till driftsättning för att säkerställa att allting fungerar som det ska.

 

Demonstration av produkter 

Vi går även igenom hur ni ska använda utrustningen i vardagen, oavsett om det är personlarm eller övervakningsutrustning som ni har beställt. Ni får givetvis även manualer och dokumentation för produkterna.

 

Sköter drift och underhåll 

Vi tar även hand om drift, årlig service och underhåll av all utrustning. Som kund hos Securitas behöver ni alltså lägga minimalt med tid på installation. Ni kommer snabbt igång med att använda era nya säkerhetsprodukter.

 

Vi tar hand om hela implementationen av era lösningar. Så som

 • Projektering
 • Installation
 • Testning
 • Driftsättning
 • Utbildningar
 • Rapportering
 • Drift
 • Underhåll
 • Service och support.

 

Intresserad? Beställ din säkerhetslösning idag

Vill du veta mer eller vill du ha hjälp med riskbedömning och säkerhetslösningar? Kontakta oss så ringer vi upp dig. Första riskbedömningen gör vi helt utan kostnad.