Securitas security Lyon

Tekniska lösningar inom säkerhet

Att skaffa ett tekniskt säkerhetssystem, till exempel ett inbrottslarm eller passersystem, kräver kompetens och erfarenhet för att landa rätt, oavsett om det gäller en stor fabrik eller en närbutik. Vi hjälper dig genom hela processen, från riskanalys till färdigt system, och tar ansvar för att det fungerar.

Genom att anlita Securitas behöver du inte själv vara expert. Vi hjälper dig att analysera riskerna mot din verksamhet och utformar ett kostnadseffektivt skydd som svarar mot dina behov.

Till skillnad mot renodlade teknikföretag säljer vi inte en produkt. Vi åtar oss ett helhetsansvar, oavsett vilken lösning du efterfrågar. Våra välutbildade ingenjörer genomför en riskanalys, projekterar systemet, upphandlar lämpliga produkter, övervakar installationen och testar systemet. När systemet är driftsatt utför vi service och underhåll.

Säkerhet som tjänst

Vi tillhandahåller din tekniska säkerhetslösning som en tjänst och du slipper därför dyra investeringskostnader och vet vad säkerheten kommer att kosta varje månad. Ett serviceavtal ingår alltid, vi står för alla reparationer om något skulle gå sönder.

Med Securitas som din säkerhetspartner får du en bekymmersfri helhetslösning så att du kan lägga all din kraft i din kärnverksamhet. Vi ger dig en komplett säkerhetslösning, en kontaktperson, ett avtal och ett fast pris.

Oavsett om du är ute efter ett stängsel, ett forceringsskydd för entrén eller intelligenta säkerhetskameror är Securitas rätt partner. Vi hjälper dig att införskaffa alla slags tekniska säkerhetslösningar, och vi sätter dina behov i första rummet, inte den enskilda produkten. Vi tillhandahåller bland annat:

  • Intelligenta säkerhetskameror
  • Brandlarm
  • Inbrottslarm
  • Fysiskt skydd såsom stängsel och säkerhetsdörrar
  • Mobila inbrottslarm med bildverifiering
  • GPS-övervakning av till exempel fordon eller containrar
  • Service och underhåll av teknisk anläggningar

Klicka här för mer information om service och underhåll av säkerhetsteknik.

Securitas är en certifierad anläggarfirma för både CCTV och inbrottslarm, vi har dessutom behöriga ingenjörer för brandlarm. Alla våra medarbetare som designar och projekterar tekniska säkerhetslösningar är behöriga ingenjörer inom sina respektive områden. Fler av dem har internationella certifieringar såsom ASIS CPP och PSP och några är dessutom diplomerade säkerhetschefer. Vi kan utan att skryta påstå att vi vet vad vi pratar om.

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss