skyddsvakter

Skyddsvakter

Securitas skyddsvakter är utbildade enligt Rikspolisstyrelsens föreskrifter och godkända av Länsstyrelsen. Vår erfarenhet av uppdrag på skyddsobjekt och vår stora organisation gör det möjligt för våra kunder att förstärka säkerheten vid exempelvis en förhöjd hotbild. 

Securitas skyddsvakter bevakar verksamheter som är av särskild samhällelig vikt med stor fara för exempelvis spionage, sabotage eller terroristbrott. Ett sabotage mot ett kärnkraftverk skulle exempelvis kunna få förödande konsekvenser för stora delar av samhället. På just den sortens verksamheter - och andra som kräver högsta möjliga säkerhet, såsom flygplatser och försvarsmaktens objekt - kan länsstyrelsen förordna om skyddsvakter.

Vi har lång erfarenhet av skyddsvaktstjänster och utför uppdrag på flera säkerhetsmässigt mycket kvalificerade skyddsobjekt. Förutom hög kompetens är ett högt yrkesetiskt medvetande och agerande en självklarhet hos våra skyddsvakter.

Vi utbildar våra skyddsvakter enligt Rikspolisstyrelsens föreskrifter och de godkänns av Länsstyrelsen. Beroende på uppdrag kan skyddsvakten även beväpnas. Securitas totala resurser innebär att tjänsten snabbt kan förstärkas vid till exempel förhöjd hotbild. Läs mer i bifogat produktblad.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss