operatorer i kameracentral

Kameracentral

I vår kameracentral håller vi ett vakande öga över din verksamhet dygnet runt. Med säkerhetskameror kopplade till vår kameracentral är vi alltid med dig och agerar med rätt insatser i realtid.

Vi har tre kameracentraler, placerade i Ludvika, Stockholm och Malmö. Det ger oss kapacitet att upprätthålla driften av ett stort antal system och plattformar avbrottsfritt oavsett om något skulle inträffa.

Våra tjänster är uppdelade i:

  • Realtidsövervakning av din verksamhet med hjälp av videoanalys där intelligent mjukvara reagerar på särskilda mönster och skickar ett larm.
  • Integrerade säkerhetslösningar där kameror ger oss en snabb verifiering av ett larm som utlösts i ett annat system, exempelvis av brand- eller inbrottslarm.

Våra operatörer agerar i realtid vid ett inkommet larm, exempelvis genom att använda högtalarutrop för att avvärja en situation eller att kalla på väktare och/eller räddningstjänst. Kameracentralerna är sammanvävda med våra ledningscentraler och driften vilket ger dig som kund en sömlös hantering från larm till insats. Vi erbjuder även konfigurering av system, support och felavhjälpning dygnet runt.

Med säkerhetskameror kopplade till Securitas kameracentral som en del av din säkerhetslösning kan du vara trygg i vetskapen att:

  • Det alltid finns någon som är med dig och ser vad som händer.
  • Vi snabbt kan få en verifiering på ett larm och direkt svara med rätt åtgärd.
  • Vi i alla väder och ljusförhållanden kan agera i realtid.
  • Vi ger dig en säker och integritetsskyddande lagring av bildmaterial från händelser.

Managed by Securitas

Vi tillhandahåller kameralösningar som är Managed By Securitas. Det innebär att våra kameracentraler hanterar och ansvarar för hela lösningen – alla licenser, all infrastruktur och all teknisk service av dina system – och allt ingår i månadskostnaden.

Klicka här för att läsa mer om våra kameratjänster.

Försök till stöld förhindras genom säkerhetskameror kopplade till en kameracentral

Klicka på filmklippet till vänster för att se hur säkerhetskameror kopplade till Securitas kameracentral på ett tidigt stadie kan upptäcka och avbryta försök till intrång.

Kontakta oss för mer information om vår kameracentral
*
*
*
*