larmoperator

Larmcentralstjänster - till din tjänst

Hos oss får du snabba åtgärder oavsett vilka problem som uppstår. I våra kamera-, larm- och servicecentraler tar vi emot larm och felanmälningar dygnet runt och sätter in de åtgärder som krävs för situationen. Vi är certifierade enligt SSF 136:4.

Om något händer i ditt hem eller på ditt företag vill du ha snabba åtgärder och det får du med våra kamera-, larm- och servicecentraler där vi hanterar inkommande larm, ärenden och information från våra kunder. Våra operatörer är tränade i att avgöra vad som är skarpt läge och vilka åtgärder som ska sättas in för att ge våra kunder trygghet. I många ärenden skickar vi ut väktare för en bedömning av situationen och för att göra en första insats. Beroende på situationen kontaktar vi sedan polis, räddningstjänst eller jourhavande entreprenörer.

Inbrottslarm, hemlarm och driftlarm

Till vår larmcentral kan du koppla alla slags larm, såsom inbrottslarm för både hemmet och företaget och driftlarm för exempelvis el- och kylanläggningar, för larmmottagning och åtgärd. Vi sätter in rätt åtgärd utifrån situationen exempelvis väktarutryckning, tillkallning av jourentreprenörer eller tillkallning av polis och/eller räddningstjänst.
Klicka här för att läsa mer om vår larmcentral.

Larmverifiering med kamera och insläpp av leverantörer

I våra kameracentraler hanterar vi all kameraövervakning för våra kunder. Vi kan här bland annat upptäcka om någon försöker bryta sig in på ditt område, utföra kamerarondering på ditt område för att se om någon gjort förberedelser att bryta sig in eller verifiera och släppa in dina leverantörer på området oavsett om det gäller en tidig eller en sen leverans.
Klicka här för att läsa mer om våra kameracentraler.

Trasiga dörrar och fönster och andra fastighetsrelaterade ärenden

Om ett rör har sprungit läck, om garageporten inte går att öppna eller om någon har krossat en ruta över natten vill du ha snabba insatser så att allt fungerar som vanligt för dina hyresgäster. Välkommen till vår larmcentral för fastighetsrelaterade ärenden om du är verksam i Stockholmsområdet eller till vår servicecentral om du är verksam i resten av landet.
Klicka här för att komma till vår fastighetscentral för dig i Stockholmsområdet.
Klicka här för att komma till vår servicecentral som är tillgänglig för kunder i hela landet.

Vill du byta larmcentral eller koppla upp ett befintligt larm så är Securitas larmcentral ett tryggt val. Vi erbjuder närmare 800 lokala larminstallatörer för hem- och företagslarm i hela Sverige.

Våra samarbetspartners är godkända och kontrollerade av oss på Securitas men även polisen och hjälper dig genom hela installationen så som, inkoppling av larm och bild, dokumentation och avtal. Samt kontrollerar och testar din anläggning så att allting fungerar som det ska. På så sätt kan vi försäkra att din larmanläggning fungerar som den ska om och när du behöver vår hjälp.

Med larm och kamera hos Securitas larmcentral får du tillgång till Sveriges största väktarorganisation. Vi har över 170 platskontor och bemästrar en rikstäckande verksamhet på fler än 1500 orter.

Behöver du kontakt med larminstallatör eller har du några frågor? Kontakta ansvarig i ditt område direkt eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. 

Kundtjänst

010 - 470 10 00

 

Kontakta oss för mer information om våra larmcentralstjänster
*
*
*
*