familj vid bil

Ett smart hemlarm som får dig att känna dig trygg

Med SecuritasHome får du ett professionellt övervakat hemlarmssystem från Sveriges största säkerhetsföretag. Med vår pålitliga och beprövade plattform, med över 6 miljoner kunder och 80 miljoner uppkopplade enheter världen över, kan du känna dig trygg oavsett om du befinner dig i hemmet, på jobbet eller på resande fot.

Ett smart hemlarm med lokalsinne

Plattformen som vi har valt att bygga vårt hemlarm kring fungerar som hjärnan i ditt smarta hemlarm. Här bestämmer du vilka regler som ska gälla, samt vad som ska hända vid olika typer av larmaktivitet. Då alla aktiviteter sparas kan du när som helst gå tillbaka och få en överblick på historiken. Plattformen är dessutom utrustad med det vi valt att kalla för geografiska zoner, något som gör det möjligt för systemet att känna av om du är hemma eller inte. Med den funktionen kan systemet skicka händelseanpassade notiser och påminnelser.

Rörelseaktiverad videoövervakning direkt i din telefon

Vill du kunna titta till barnen, husdjuret eller hantverkarna, eller kanske spela in händelseförloppet om larmet går? Då är det här lösningen för dig. När kameran känner av rörelse spelar den in händelsen och meddelar dig via push-notiser direkt i telefonen. Den startar dessutom en automatisk inspelning om någon av dina larmande komponenter löser ut larmet. Observera dock att larmcentralen aldrig under några omständigheter har tillgång till inspelade videosekvenser eller live-bilder

Läs mer och beställ ditt hemlarm här!

Kontakt

Securitas hemlarm

Telefon 010-470 14 74
kundservice@securitas.se

Klicka här för att komma till vår webbshop.