familj vid bil

Med Securitas hemlarm skyddar du ditt hem mot inbrott och brand

Med Securitas hemlarm skyddar du ditt hem mot både inbrott och brand. När vi inte är hemma finns det mycket som kan hända i våra bostäder som vi inte kan påverka; ett elfel kan orsaka en brandsituation, diskmaskinen kan börja läcka och en oinbjuden gäst kan göra ett hembesök. 

Med Securitas Hemlarm får du allt du behöver för att säkra ditt hem. I grundpaketet ingår; inbrottslarm med kameraövervakning, en rökdetektor som är ansluten till vår larmcentral oavsett om larmet är av- eller påslaget och kontaktlarm så att du manuellt kan skicka en larmsignal till vår larmcentral vid en hotfull situation i hemmet. Du kan styra larmet via Mina sidor eller med vår app som finns för både iOS och Android. Naturligtvis är våra larm trådlösa. I månadspriset på 259 kronor ingår fria utryckningar och med landets största väktarkår är vi aldrig lång borta. Bindningstiden är 24 månader. Klicka här för att läsa mer om vår larmcentral. Om du bor inom 50 km från något av våra lokala kontor ingår fria väktarutryckningar.

Fri support och livstids produktgaranti ingår givetvis så länge du har ett avtal med Securitas. Mer information och möjlighet att beställa hemlarm hittar du i vår webbshop, klicka här för att komma till vår webbshop.

Kontakt

Securitas hemlarm

Telefon 010-470 14 74
kundtjanst.alert@securitas.se

Klicka här för att komma till vår webbshop.