Securitas security Madrid

Larm

Larm är en grundläggande säkerhetsåtgärd för att skydda både människor och materiella värden. Vi erbjuder larmlösningar för alla behov och önskemål, exempelvis skalbara inbrottslarm för hem och företag, GPS-tjänster för person- och fordonslarm samt tillfälliga larmlösningar med eller utan videoverifiering.

Företagslarm

Med ett företagslarm från Securitas får du en säkerhetsleverantör som tar ansvarar för hela kedjan, från installation till larmmottagning och åtgärd med väktare. Klicka här för att läsa mer om våra företagslarm.

Hemlarm

Med Securitas Hemlarm får du allt du behöver för att säkra ditt hem. Fria väktarutryckningar från Sveriges största väktarorganisation ingår. Klicka här för att läsa mer om vårt hemlarm.

Personlarm

Securitas personlarm är en komplett personlarmstjänst som innehåller mobilt larmpaket med eller utan GPS-positionering och uppkoppling till Securitas larmcentral. Oavsett var du befinner dig är vi bara ett knapptryck bort. Klicka här för att läsa mer om vårt personlarm.

Fordonslarm

Securitas erbjuder högteknologiska GPS-tjänster, till exempel vid spårning av olika fordon, exempelvis bilar och lastbilar. Klicka här för att läsa mer om våra fordonslarm.

Tillfälliga larmlösningar

Ett portabelt inbrottslarm med eller utan kamera är ett effektivt alternativ när du tillfälligt behöver förstärka ditt inbrottsskydd. Klicka här för att läsa mer om våra tillfälliga larmlösningar.

Larmen kopplas till vår larmcentral för larmmottagning och åtgärd, exempelvis väktarutryckning eller tillkallning av polis och/eller räddningstjänst. Klicka här för att läsa mer om vår larmcentral eller klicka här för att läsa om vår utryckningsverksamhet.

Kontakta oss för mer information om våra larm
*
*
*
*

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer