Securitas security Madrid

Larm

Larm är en grundläggande säkerhetsåtgärd för att skydda både människor och materiella värden. Vi på Securitas erbjuder larmlösningar för alla behov och önskemål, exempelvis skalbara inbrottslarm för hem och företag, GPS-tjänster för person- och fordonslarm samt tillfälliga larmlösningar med eller utan videoverifiering.

Företagslarm

Med ett företagslarm från Securitas får du en säkerhetsleverantör som tar ansvarar för hela kedjan, från installation till larmmottagning och åtgärd med väktare. Klicka här för att läsa mer om våra företagslarm.

Hemlarm

Med Securitas Hemlarm får du allt du behöver för att säkra ditt hem. Fria väktarutryckningar från Sveriges största väktarorganisation ingår. Klicka här för att läsa mer om vårt hemlarm.

Personlarm

Securitas personlarm är en komplett personlarmstjänst som innehåller mobilt larmpaket med eller utan GPS-positionering och uppkoppling till Securitas larmcentral. Oavsett var du befinner dig är vi bara ett knapptryck bort. Klicka här för att läsa mer om vårt personlarm.

Fordonslarm

Securitas erbjuder högteknologiska GPS-tjänster, till exempel vid spårning av olika fordon, exempelvis bilar och lastbilar. Klicka här för att läsa mer om våra fordonslarm.

Tillfälliga larmlösningar

Ett portabelt inbrottslarm med eller utan kamera är ett effektivt alternativ när du tillfälligt behöver förstärka ditt inbrottsskydd. Klicka här för att läsa mer om våra tillfälliga larmlösningar.

Larmen kopplas till vår larmcentral för larmmottagning och åtgärd, exempelvis väktarutryckning eller tillkallning av polis och/eller räddningstjänst. Klicka här för att läsa mer om vår larmcentral eller klicka här för att läsa om vår utryckningsverksamhet.

Larm via Securitas partners

Har du ett larm från en annan aktör kan du fortfarande koppla det till vår larmcentral.

Vi har byggt upp ett rikstäckande nätverk av larmpartners som står redo att hjälpa dig. Vårt nätverk består av cirka 500 oberoende larminstallatörer som är certifierade för installation av säkerhetslösningar. Samtliga uppfyller Securitas högt ställda krav på kvalitet, kundvård och professionalitet.

Ansluter du ditt larm till Securitas larmcentral övervakar våra larmoperatörer din anläggning dygnet runt och sätter in rätt åtgärder om något skulle hända. Klicka här för att läsa mer om hur vi jobbar i vår larmcentral.

Kontakta oss för mer information.

Karta över Securitas larmpartners

Stockholm/norr

Mikael Svensson
010-470 14 22
mikael.j.svensson@securitas.se

Mellersta

Michael Jernberg
010-470 14 15
michael.jernberg@securitas.se

Syd

David Norbjer
010-470 14 04
david.norbjer@securitas.se

Kontakta oss för mer information om våra larm
*
*
*
*

* Obligatoriskt fält