Securitas kamera Bas monterad i ett tak

Securitas Kamera Bas – ökad trygghet på din arbetsplats

En sönderslagen ruta, en hotfull situation i kassan eller en stulen verktygsväska – ibland krävs inte mer för att det ska få stor inverkan på din verksamhet. Med kameraövervakning från Securitas minskar du dina risker, och kan vara trygg i att rätt åtgärd sätts in direkt om något skulle hända.

Högupplöst bildmaterial ökar möjligheterna till uppklarade brott

Med Securitas Kamera Bas får du ett videoövervakningssystem som sparar bildmaterialet i en upplösning på upp till 1080p. Det innebär skarpa högupplösta bilder som förbättrar förutsättningarna att identifiera gärningsmän vilket leder till fler uppklarade brott.

Bilder i realtid, lokal inspelning och backup i molnet

Securitas Kamera Bas ger dig ett flexibelt videoövervakningssystem där du via krypterad överföring själv har tillgång till högupplöst bildmaterial i realtid, antingen via en bärbar enhet (läsplatta eller smartphone) eller en dator. I Securitas Kamera Bas ingår alltid sju dagars lagring i molnet. Kombinerat med den lokala inspelningen i kameran betyder det att materialet alltid finns sparat på två platser. Skulle kameran utsättas för sabotage finns bilderna i molnet och skulle uppkopplingen mot nätet brytas kan de hämtas direkt ur kameran om det brådskar.

Serviceavtal och professionella kameror

För att säkerställa att vi levererar lösningar av högkvalitet och prestanda använder vi oss av professionella kameror från Axis, som är marknadsledande inom övervakningskameror. Samtliga kameror har en bildupplösning på minst 720p vilket ger skarpa bilder och en tydlig återgivning av händelser.

När du väljer Securitas Kamera Bas ingår alltid installation och underhåll i månadspriset. Det innebär att om det längre fram skulle uppstå tekniska problem med kamerorna så tar vi ansvar för att lösa det kostnadsfritt.

Med Securitas Kamera Bas kan man ha upp till sju anslutna enheter i sitt system. Skulle behovet att utöka sitt system med fler enheter uppstå är det möjligt att uppgradera till Securitas Kamera Premium där begränsningarna är få.

Intelligent videoanalys och övervakning i larmcentral

Securitas Kamera Bas funktionsövervakas alltid från Securitas larmcentral. Anslutningen ger dig också tillgång till fler av våra tjänster. Är syftet med kamerorna att upptäcka och förebygga inbrott och skadegörelse erbjuder vi kameror med stöd för det vi kallar för intelligent videoanalys, IVA. Då kan våra operatörer se vad som händer i realtid och snabbt sätta in rätt åtgärder, till exempel väktare, polis eller räddningstjänst.

Möjligheterna med IVA är många men det vanligaste användningsområdet är att man programmerar kamerorna att upptäcka rörelser eller olika typer av beteenden inom ett visst område. Om kameran, som fungerar både som övervakningskamera och larmdetektor, upptäcker ett icke tillåtet beteende skickas en larmsignal till Securitas larmcentral där en operatör direkt hanterar ärendet.

Securitas Kamera Bas – bygg din lösning med oss

Securitas Kamera Bas innehåller allt du behöver för att komma igång med din kameratjänst. Tillsammans med oss väljer du sedan de kameror och tjänster som behövs för att möta dina utmaningar. När vi är överens om en lösning som passar dig bokar vi direkt en tid för installation så att du så snabbt som möjligt kan börja använda ditt system.

Kameror & högtalare

  • Inomhuskameror
  • Utomhuskameror
  • Värmekamera
  • Högtalare för fjärrutrop

Tjänster & tillval

  • Intelligent videoanalys
  • Larmverifiering
  • Utökad molnlagring i 14 eller 30 dagar
  • Bråklarmsknapp

Från 495kr i månaden.

Prisuppgifter Kamera Bas

Testa om din internetuppkoppling är redo att köra Kamera Bas redan idag eller om du alternativt din it-support behöver öppna någon port i nätverket. Klicka här för att testa din internetuppkoppling.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss