operatorer i kameracentral

Med ett vakande öga

Securitas kameratjänster är molnbaserad kameraövervakning som ger dig full säkerhet och kostnadseffektiva tjänster. Kombinationen av smart teknik och säkerhetsexpertis gör att vi kan bevaka dina mest sårbara punkter dygnet runt, varje dag, och ingripa snabbt om något skulle hända. Allt detta får du till en fast månadsavgift – och utan nyinvesteringar.

Marknadens mest moderna kameror och programvara ger dig trygghet och förhindrar incidenter, optimerar väktartid och minskar dina kostnader. Lösningen bygger på en öppen plattform, är skalbar och ger betydligt färre falsklarm.

Securitas kameratjänster innehåller bland annat följande tjänster:

Säkerhetskameror reducerar stölder med 80 procent för Ica

För stormarknader och andra slags varuhus som saknar varularm är stölder ett stort problem. Det stora utbudet av produkter gör att det är omöjligt att larma varje produkt men om du klickar på filmklippet här till höger ser du en av våra lösningar för att förhindra stölder och snatterier i varuhusmiljö.

Intelligenta kameratjänster höjer din säkerhet

Intelligent kameraövervakning från Securitas ger dig säkerhet varje stund på dygnet. Klicka på filmklippet till vänster för att se hur våra kameratjänster fungerar i praktiken.

Läs mer om våra säkerhetskameror

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig
*
*
*
*
*
*

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer