Securitas security guard Amsterdam

Fastighetstjänster - Vi tryggar din fastighet

Securitas erbjuder smarta säkerhetslösningar för dig som fastighetsägare. Vi axlar ansvaret för din fastighet när du inte är tillgänglig och ger dig och dina hyresgäster en trygg tillvaro med fastighetsjour, trygghetsjour och en larmcentral specialiserad på fastighetsärenden. Du kan också välja till Brandskydd, säkerhetskameror och ronderande väktare om du vill ha ett helhetsskydd.

Fastighetsjour

Vår fastighetsjour ger dina hyresgäster möjlighet att dygnet runt få hjälp med att åtgärda olika fel, exempelvis om en vattenskada inträffar, ett fönster är trasigt eller om garageporten har slutat fungera. Felanmälningar sker till vår servicecentral. Vid en enklare felanmälan kan våra åtgärdsväktare snabbt vara på plats för att undersöka problemet och göra en första insats. Det är ett kostnadseffektivt alternativ för att slippa dyra specialistfakturor för enklare åtgärder. Kan våra väktare inte lösa problemet själva förmedlar vi ärendet vidare direkt till tekniker eller specialistföretag som du har avtal med. När du kommer tillbaka till jobbet får du en rapport över vilka problem som rapporterats och vilka åtgärder som vi har satt in. Läs mer i bifogat produktblad.

Jourmontör i Stockholm

I Stockholms län erbjuder vi fastighetsjour med Securitas Jourmontör – utbildade fastighetstekniker med samtliga behörigheter inom fastighetsservice. Klicka här för att läsa mer om Securitas Jourmontör.

Larmcentral för fastighetsärenden

Om du är kund i Stockholmsområdet har vi en larmcentral specialiserad på fastighetsrelaterade ärenden för dig. Hit ringer du för felanmälan och rådgivning. Våra operatörer är specialutbildade på fastigheter och vi hjälper dig gärna. Kopplar du även ditt driftlarm, hisslarm och brandlarm till oss är fastigheten övervakad och i goda händer alla timmar som du själv inte är närvarande. Klicka här för att läsa mer om vår larmcentral för fastighetsärenden.

För våra kunder utanför Stockholmsområdet finns vår Servicecentral tillgänglig dygnet runt för felanmälningar och rådgivning. Driftlarm och hisslarm kopplas till vår larmcentral. Klicka här för mer information om vår servicecentral och klicka här för mer information om vår larmcentral.

Trygghetsjour

Det är viktigt att ha en trivsam boendemiljö. Anslut din fastighet till trygghetsjour hos oss så ger du dina hyresgäster och besökare en enkel kanal för anmälning av störningsproblem. När grannarna spelar alltför hög musik eller när det är oväsen i trapphuset finns vi här för dina hyresgäster. När en anmälan kommer in till oss skickar vi personal till platsen för en bedömning av situationen och, om det är läge för det, kontakt med de personer som stört ordningen för att försöka lugna ned situationen. Om situationen bedöms vara allvarlig tillkallas även polis. Som fastighetsägare eller bostadsrättsförening får du självklart en rapport med beskrivning av situationen och vilka åtgärder vi genomfört. Läs mer i bifogat produktblad.

Hur ser ditt brandskydd ut?

Kontakta oss för att se över ditt brandskydd och hur vi kan hjälpa dig. Du vet väl att du också kan beställa brandlarmsanläggningar och brandskyddsprodukter via oss? Klicka här för att läsa mer om våra tjänster inom brand och räddning.

Behöver du säkerhetslösningar för din fastighet? Kontakta oss genom formuläret nedan.
*
*
*
*
*
*

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer

Läs mer om våra fastighetstjänster