vaktare i samtal pa byggarbetsplats

Säkerhetstjänster

Våra väktartjänster i kombination med olika säkerhetssystem utgör stommen i vårt erbjudande och vi skräddarsyr en säkerhetslösning för att passa din verksamhet.

Här på hemsidan presenterar vi våra vanligaste tjänster som du kan kombinera för bästa lösning. Vi vet att varje verksamhet och varje företag har sina egna behov, krav och önskemål och vi skräddarsyr tjänster för varje enskilt önskemål. Kontakta oss mer information.

Se också information om våra säkerhetslösningar per kundsegment. Klicka här för att läsa om våra säkerhetslösningar.

Oavsett tjänst är alla våra väktare utbildade i första hjälpen och att agera med hög integritet i alla situationer.

Stationära tjänster, mobila tjänster och fjärrtjänster

Vilka väktartjänster är du i behov av? Med en större verksamhet eller omfattande säkerhetskrav rekommenderar vi våra stationära tjänster där våra väktare utgår från dina lokaler. Har du inte behov av oss hela tiden är mobila väktartjänster ett kostnadseffektivt val. De flesta uppdrag kan utföras av både stationära och mobila väktare. Våra fjärrtjänster är ytterligare en flexibel lösning där vi genom avancerad kamerateknik kan sätta in åtgärder i realtid. Klicka här för att läsa mer om våra stationära tjänster, klicka här för att läsa om våra mobila väktartjänster och klicka här för att läsa om våra fjärrtjänster.

Säkerhetsteknik och brandsäkerhet

Hos oss får du både omfattande brandsäkerhetsarbete, säkerhetsutbildningar och säkerhetsteknik som passar din verksamhet. Klicka här för att läsa mer om våra tjänster inom brand och räddningklicka här för att läsa om våra säkerhetsutbildningar och klicka här för att läsa om vår säkerhetsteknik.

Service och underhåll

Vi integrerar service och underhåll av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och CCTV i våra väktartjänster. På så sätt får du enkelt underhåll av dina säkerhetssystem under tider som påverkar din verksamhet minst och utan att betala dyra tekniker. Vi kallar initiativet för temarond brand och temarond teknik. Klicka här för att läsa mer om temarond brand och klicka här för att läsa om temarond teknik.

Global säkerhet

Securitas är en global aktör inom säkerhet. Har du verksamhet i flera länder kan vi hjälpa dig med säkerheten över landsgränserna. Kontakta oss genom kontaktformuläret så hjälper vi dig.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss