Skip to main content

”Vi är ett framtidsföretag som både är starka som arbetsgivare men som också är viktiga i samhället”

För sjätte året i rad utses Securitas Sverige AB till årets karriärföretag 2021. Utmärkelsen riktar sig till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare.

För sjätte året i rad utses Securitas Sverige AB till årets karriärföretag 2021. Utmärkelsen riktar sig till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare. 

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete och Securitas kammar hem utmärkelsen även i år.

– Det här är såklart jättekul och ett bevis på att vi som arbetsgivare tänker rätt och satsar på våra medarbetare. Securitas är ett framtidsföretag som både står starka som arbetsgivare men som också är viktiga i samhället, säger Ulrika Ek, HR-chef, Securitas Sverige AB.

Expertpanelen som utser Sveriges karriärföretag ser till en rad olika parametrar och betygsätter bland annat organisationens karriärsidor, sociala medier-närvaro, aktiviteter som riktas mot studenter och yrkesverksamma akademiker samt attraktiviteten som arbetsgivare i externa mätningar. Något som skulle ge Securitas tillräckliga poäng för att vara en av de 100 vinnarna även i år med nedan motivering:

”Securitas har på ett tydligt sätt kopplat ihop verksamheten med arbetsgivarevarumärket i sina externa kanaler. Det är också en väl vald portion storytelling på hemsidan som känns familjär. Man speglar också mångfalden inom företaget på ett tydligt sätt. Oavsett bakgrund kan alla känna sig varmt välkomna. Securitas är en arbetsplats med stor variation och den ena dagen är inte den andra lik. Med goda utvecklingsmöjligheter får man spetskunskaper inom många områden. Karriärföretagen utser härmed Securitas till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.”

Här kan du läsa mer om Karriärföretagen: https://karriarforetagen.se/