Skip to main content

Träffa Securitas på Skydd 2022

Securitas Sverige AB kommer även i år medverka på Skydd, Nordens största branschmässa inom skydd och säkerhet, brandbekämpning, räddningsarbete och personligt skydd. Bygget av montern är i full gång och alla är redo för de kommande mässdagarna. Skydd i Stockholm är sedan länge säkerhetsbranschens viktigaste mötesplats. Nytt för i år är att vi för första gången ställer ut som Securitas Technology.

Securitas Sverige AB kommer även i år medverka på Skydd, Nordens största branschmässa inom skydd och säkerhet, brandbekämpning, räddningsarbete och personligt skydd. Bygget av montern är i full gång och alla är redo för de kommande mässdagarna. Skydd i Stockholm är sedan länge säkerhetsbranschens viktigaste mötesplats. Nytt för i år är att vi för första gången ställer ut som Securitas Technology som är resultatet av sammanslagningen mellan Securitas och STANLEY Security nu i år. Vi ser detta som ett bra tillfälle att i vår gemensamma monter nätverka med branschkollegor, prata säkerhetslösningar och föreläsa om framtidens möjligheter och utmaningar i säkerhetsbranschen.

– Vi ser fram emot att få att träffa våra kunder och branschkollegor igen efter pandemins påtvingade uppehåll. Det är dessutom extra roligt att vi i år får möjligheten att stå tillsammans med våra nya kollegor från Securitas Technology, säger Jens Granath, Marknadskommunikationchef, Securitas Sverige AB.

Utöver aktiviteterna i vår monter ser vi även fram emot att visa hur vi jobbar med våra olika typer av tjänstehundar. I hunduppvisningarna visar vi hur våra hundar arbetar med skydd, narkotiska och explosiva produkter, samt patrullerar i svåra miljöer.

Skydd går av stapeln 25–27 oktober och du kan läsa mer om mässan här: SKYDD Nordens största säkerhetsmässa.