Skip to main content

Securitas utsedd till Karriärföretag 2019

För fjärde året i rad har Securitas utsetts till en av Sveriges 100 mest spännande arbetsgivare. Utmärkelsen är en svensk kvalitetsstämpel och delas ut till företag som aktivt fokuserar på medarbetarnas utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats.

För fjärde året i rad har Securitas utsetts till en av Sveriges 100 mest spännande arbetsgivare. Utmärkelsen är en svensk kvalitetsstämpel och delas ut till företag som aktivt fokuserar på medarbetarnas utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats. Vi passade på att tala med Richard Orgård, HR-chef på Securitas.

Securitas har utsetts till ett karriärföretag för fjärde året i rad, vad innebär det?
Det innebär att Securitas är ett av 100 företag, statliga verk och myndigheter som anses vara en mycket attraktiv arbetsgivare som satsar på karriärmöjligheter, sociala media och som är presterar väl i externa mätningar där arbetsgivarvarumärket utvärderas.

Varför är detta en åtråvärd utmärkelse?
Det är framförallt en utmärkelse som riktas till Securitas nästan 10 000 medarbetare. Det är de som gör ett fantastiskt arbete runt om i hela Sverige och gör skillnad för vårt land. Något som också lyfter vårt varumärke och vår roll som en stor och viktig arbetsgivare.

Hur arbetar Securitas med att utveckla medarbetarna och uppmuntra till karriärmöjligheter i företaget?
Personalen är Securitas största styrka och tillgång. Det kunnande och engagemang som finns i företaget gör också att de olika karriärmöjligheterna är mycket stora. Som medarbetare kan du om du har viljan och drivet komma mycket långt och arbeta inom Securitas alla verksamhetsområden. Securitas sticker också ut på svensk arbetsmarknad då det finns oändliga karriärmöjligheter. Exemplen är otaliga där många som idag arbetar som tex. VD, HR-partner, driftchef, regionchef eller brandman började sin karriär som väktare. Securitas är ett svenskt företag som grundades 1934, men som finns i 58 länder i världen idag och många anställda får också möjlighet att utföra sitt arbete i en annan del av världen.

Här kan du läsa mer om utmärkelsen.