Skip to main content

Securitas tecknar ramavtal med Bröderna Brandt Bil AB

Securitas Sverige AB har tecknat ramavtal med Bröderna Brandt Bil AB vilket omfattar leverans av systematiskt brandskydd med tillhörande tjänster och produkter, så som brandsläckare och utrymningstavlor.

Securitas Sverige AB har tecknat ramavtal med Bröderna Brandt Bil AB vilket omfattar leverans av systematiskt brandskydd med tillhörande tjänster och produkter, så som brandsläckare och utrymningstavlor. Efter dialog och besök av Securitas koordinatorer inom brand har man anpassat lokala lösningar för kunden som även gick att applicera i ett ramavtal. Kunden såg en fördel i att samla alla tjänster hos en leverantör de redan har förtroende för. Parallellt pågår även dialog kring övrig säkerhet såsom tekniskt och fysiskt skydd.

– Avtalet innebär bland annat att vår leverans av brandskydd ökar ytterligare och vi visar att Securitas, genom att kombinera våra tjänster i ett avtal, är konkurrenskraftiga sett till en totalleverans för våra kunder, säger Anders Friborn, Key Account Manager på Securitas.

Avtalet trädde i kraft 2023-06-01.