Skip to main content

Securitas tecknar omfattande parkeringsavtal med Preem

Sveriges största drivmedelsbolag Preem AB har tecknat avtal avseende parkeringsservice med Securitas Sverige AB. Avtalet trädde i kraft 1 maj i år. Preem förädlar och säljer drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och har ett rikstäckande stationsnät med cirka 520 tankställen. Avtalet som nu tecknats mellan Securitas och Preem avser parkeringsservice på samtliga stationer i Sverige.

Sveriges största drivmedelsbolag Preem AB har tecknat avtal avseende parkeringsservice med Securitas Sverige AB. Avtalet trädde i kraft 1 maj i år.

Preem förädlar och säljer drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och har ett rikstäckande stationsnät med cirka 520 tankställen. Avtalet som nu tecknats mellan Securitas och Preem avser parkeringsservice på samtliga stationer i Sverige.

Det omfattande avtalet inom parkering innebär övervakning, skyltning, administration av underlag för fordonsflytt, tillståndshantering samt betalsystem av parkeringsavgifter. Securitas centrala parkeringsorganisation har tillsammans med kund skapat digitala flöden för hantering av beställningar, felanmälningar och hantering av ärenden gällande fordonsflytt till respektive kommun i landet. Med Securitas som leverantör finns också möjligheten att integrera betalsystem för elbilsladdning och i realtid övervaka varje laddstation så att den är i drift. 

– Vi är otroligt stola över uppdraget som möjliggörs av vår geografiska täckning i Sverige och vår styrka som helhetsleverantör inom parkering. En kund med över 500 anläggningar i Sverige ställer stora krav på resurser lokalt på plats, men också på god kunskap om produkt, parkeringsjuridik och flytt av fordon vilket vi uppnår, säger Henrik Bernbo, Avtalsansvarig, Securitas Sverige.

Vil du veta mer om vad vi erbjuder inom parkering? Läs mer om vår parkeringsservice och kontakta oss idag här. 

Visste du…?
… att Securitas Sverige finns med bemanning på över 1500 orter i Sverige, dygnet runt, året om? Det gör oss störst inom säkerhet i Sverige.