Skip to main content

Securitas tecknar avtal med Mobility46

Securitas har tecknat ett samarbetsavtal med Mobility46 som har utvecklat ett digitalt system för parkering och elbilsladdning. Systemet omfattar bland annat digitala kösystem, avtal, nycklar till parkeringsgarage och fakturaflöden samt integration till elbilsladdning.

Securitas har tecknat ett samarbetsavtal med Mobility46 som har utvecklat ett digitalt system för parkering och elbilsladdning. Systemet omfattar bland annat digitala kösystem, avtal, nycklar till parkeringsgarage och fakturaflöden samt integration till elbilsladdning. Genom detta system kommer Securitas att kunna erbjuda sina kunder en app för parkeringstjänster, där parkörer enkelt kan hantera sina parkeringsåtaganden och kommunicera med Securitas parkeringsförvaltare. Viktor Fhors, Affärsområdeschef för parkering på Securitas Sverige ser detta som ett viktigt steg i utvecklingen av Securitas parkeringserbjudande:

– Jag är övertygad om att detta är ett steg i rätt riktigt för oss om vi ska kunna vara en helhetsleverantör av parkering. Samarbetet kommer att göra oss starkare med digitala tjänster och vi kommer i och med detta kunna erbjuda våra kunder ett helhetssystem som gör det lättare att administrera parkeringsförvaltningen.

Veronica Lind, Head of Sales and Marketing på Mobility46 ser också fram emot att få vara en del i att digitalisera Securitas kunders parkeringsförvaltning:

– Securitas är en erfaren aktör inom parkering som tydligt identifierat den spännande transformationen som nu sker inom parkeringsförvaltningen hos fastighetsägare, kommuner och företag. Det är otroligt kul att Securitas har valt Mobility46 som teknikleverantör för att digitalisera sina kunders parkeringsförvaltning med hjälp av våra digitala plattformar för parkering och elbilsladdning. Vi ser med spänning fram emot den fortsatta resan där Securitas tar en bredare roll inom parkeringsförvaltning.

Avtalet trädde i kraft 1 april 2021.