Skip to main content

Securitas ingår avtal med Skanska Fastigheter Göteborg AB

Securitas Sverige AB har tecknat avtal med Skanska Fastigheter Göteborg AB avseende bevakning av Nordens högsta kontorshus, Citygate. I avtalet ingår bland annat rondering och områdesbevakning för att öka tryggheten och synligheten i närområdet, något som gynnar både hyresgäster och fastighetsägare.

Securitas Sverige AB har tecknat avtal med Skanska Fastigheter Göteborg AB avseende bevakning av Nordens högsta kontorshus, Citygate. I avtalet ingår bland annat rondering och områdesbevakning för att öka tryggheten och synligheten i närområdet, något som gynnar både hyresgäster och fastighetsägare. Securitas har sedan tidigare flera andra uppdrag i närheten, däribland kontorshus och garage med liknande avtal.

– Vi är stolta över att Skanska Fastigheter Göteborg valde oss som leverantör av bevakningstjänster. Vi skräddarsyr lösningar efter varje enskild kunds behov, vare sig det är tekniska lösningar, brandtjänster, parkering eller traditionell bevakning. Bredden på vårt utbud och vår närvaro är en del av anledningarna till att fler företag i Göteborg fortsätter välja oss som leverantör, säger Michaela Janerfelt, avtalsansvarig på Securitas.

Avtalet trädde i kraft 2023-01-01 och väntas löpa under ett år med möjlighet till förlängning.