Skip to main content

Securitas har tecknat avtal med Furuviksparken

Securitas Sverige AB har tecknat avtal med Furuviksparken och kommer fortsätta leverera säkerhetstjänster till anläggningen. Securitas har tidigare levererat rondering till parken och företaget har nu valt att komplettera med brandskydd.

Securitas Sverige AB har tecknat avtal med Furuviksparken och kommer fortsätta leverera säkerhetstjänster till anläggningen. Securitas har tidigare levererat rondering till parken och företaget har nu valt att komplettera med brandskydd. Avtalsansvarig på Securitas, Daniel Nilsson, ser en tydlig trend att kunder vill komplettera sin befintliga säkerhetslösning med brandskydd:

– Jag ser att kunder uppskattar enkelheten i att använda en och samma säkerhetsleverantör för deras olika behov. Furuviksparkens beslut att komplettera de tjänster vi tidigare har levererat med brandskydd tyder på att de är lika nöjda med vårt samarbete som vi är. Det utökade samarbetet kan förhoppningsvis uppmuntra fler att teckna brandskydd med oss, menar han.

Säkerhetschef på Gröna Lund och Furuviksparken, Fredrik Gemzell, är även han positiv till samarbetet:

– Jag har mycket goda erfarenheter av att samarbeta med Securitas från Gröna Lund i Stockholm och jag ser fram emot kommande samarbete även i Furuviksparken.

Avtalet träder i kraft idag, 2024-02-01.