Skip to main content

Securitas förstärker parkeringsverksamheten i norr - förvärvar Polar Park AB i Luleå

Parkeringsföretaget Polar Park AB:s verksamhet införlivades den första mars i Securitas verksamhet i Luleå. Företaget har framgångsrikt erbjudit tjänster för parkeringsövervakning i Luleå och närliggande orter. Inkråmsförvärvet passar väl in i Securitas tjänsteportfölj där parkeringstjänster utgör en allt större verksamhet.

Parkeringsföretaget Polar Park AB:s verksamhet införlivades den första mars i Securitas verksamhet i Luleå. Företaget har framgångsrikt erbjudit tjänster för parkeringsövervakning i Luleå och närliggande orter. Inkråmsförvärvet passar väl in i Securitas tjänsteportfölj där parkeringstjänster utgör en allt större verksamhet som ett naturligt komplement till säkerhets- och trygghetstjänsterna. Den tidigare ägaren av Polar Park, Alf Vonkavaara, går in i Securitas där han kommer att fortsätta att arbeta med att utveckla parkeringsverksamheten. Han ser fram emot sin nya roll:

– Det ska bli riktigt roligt att nu få föra in den här verksamheten i Securitas och kunna bidra med min erfarenhet och kunskap i att utveckla den ytterligare.

    Securitas erbjuder idag fullservicelösningar för parkering inom både tomtmark och kommunal parkeringsövervakning, med betalningslösningar, skyltning och övervakning.

    Regionchefen för Securitas i norra Sverige, Axel Sundén, ser förvärvet som en välkommen förstärkning i satsningen på parkeringstjänster och välkomnar kompetensen som den tidigare ägaren kommer att bidra med:

    – Det känns väldigt inspirerande att Alf ansluter sig till Securitas. Med sin stora kunskap är jag övertygad om att han och det övriga teamet kommer att kunna utveckla existerande kunder och välkomna många nya.