Skip to main content

Bostadsrättsförening och fastighetsbolag väljer Securitas som parkeringsleverantör

BRF Polstjärnan och fastighetsbolaget Amasten i Gävle har tecknat avtal med Securitas avseende parkering. Uppdragen gäller parkeringsövervakning samt införande av betalningstjänster via sms och app för besöksparkering. Avtalet med Amasten avser 10 adresser runt om i Gävle samtidigt som avtalet med BRF Polstjärnan omfattar 95 radhus.

BRF Polstjärnan och fastighetsbolaget Amasten i Gävle har tecknat avtal med Securitas avseende parkering. Uppdragen gäller parkeringsövervakning samt införande av betalningstjänster via sms och app för besöksparkering. Avtalet med Amasten avser 10 adresser runt om i Gävle samtidigt som avtalet med BRF Polstjärnan omfattar 95 radhus. Rickard Nilsson, parkeringskoordinator på Securitas Sverige AB, har varit delaktig i avtalen och är glad över att ta mark:

– Det är fantastiskt kul att vi växer inom området parkering. Båda avtalen grundar sig faktiskt i tips från vår gruppledare Gustaf Lundberg i Gävle som haft en första kontakt med de nyblivna kunderna och kartlagt deras behov. Tillsammans med kunden har vi sedan kommit fram till en lösning som passar dem.

    Avtalet med Amasten trädde i kraft 1 december 2021 och avtalet med BRF Polstjärnan trädde i kraft 1 januari 2022, båda avtalen sträcker sig i 36 månader.