Skip to main content

Melker Schörling-stipendiet

Våra medarbetares kunskaper och erfarenheter är grunden för Securitas. Melker Schörling-stipendiet ger våra medarbetare möjligheten att utveckla deras professionella kunskaper och erfarenheter i ett internationellt sammanhang.

Melker Schörling-stipendiet

Varje år delar Securitas AB ut Melker Schörling-stipendiet till fyra anställda. Dessa fyra medarbetare har alla gemensamt att de är vardagshjältar som gör skillnad för våra kunder genom sitt sätt att arbeta och agera.

Melker Schörlings stipendium grundades 1992, när Securitas dåvarande VD och koncernchef Melker Schörling lämnade sin post för att bli styrelseordförande. Syftet med stipendiet är att erbjuda våra medarbetare en internationell utbildningsmöjlighet inom ett specifikt område eller ämne i något av Securitas verksamhetsländer.

Vill du bli en av nästa års stipendiater?

För att söka behöver du vara anställd av Securitas och kunna påvisa hur du, genom små eller stora handlingar, gör skillnad ute hos våra kunder.

Den 15 oktober 2022 är sista dagen för att ansöka till 2023 års stipendium. Här kan du läsa mer om stipendiet och antagningsprocessen (på engelska).

Möt tidigare stipendiater

Är du nyfiken på tidigare års vinnare av Melker Schörling-stipendiet? På securitas.com kan du ta del av intervjuer med några av dem.