Skip to main content

Securitas som arbetsgivare

Som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Som anställd hos oss tar du hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

Var en del av Securitas

Hos oss arbetar ca. 10 000 medarbetare och medelåldern är relativt låg. Många börjar arbeta hos oss direkt efter gymnasiet eller jobbar hos oss parallellt med studier på universitet eller högskola. Men flera medarbetare har också jobbat i företaget och gjort en fantastisk karriär och är stolta över sitt arbete, och det med all rätt. För våra medarbetare gör skillnad dygnet runt, årets alla dagar och arbetar ständigt för att hålla Sverige tryggt och säkert.

Våra medarbetare är ansiktet utåt

Som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt och ofta även ansikte utåt för våra kunder. I mer än 80 år har vi satt vår yrkesstolthet främst och den tar sig uttryck i våra värdeord ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet. Det betyder att du behöver vara pålitlig och ansvarsfull samtidigt som du är säkerhetsmedveten.

Omväxlande arbete

Våra tjänster utvecklas parallellt med våra kunders säkerhetsbehov vilket medför stora möjligheter att jobba med olika uppdrag under din anställning hos oss. Den breda verksamheten som Securitas har ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas internt. Många medarbetare har arbetat inom flera olika verksamhetsområden under sin anställning och den interna rörligheten är hög och bidrar till att våra medarbetare utvecklas.

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling i form av utbildningar sker bland annat i vår egen interna utbildningsverksamhet och i den branschgemensamma utbildningsverksamheten, BYA (Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd). Vi skräddarsyr utbildningsprogram för olika befattningar. Vi utvecklar hela tiden nya utbildningar som passar verksamhetens och kundernas krav och som ger våra medarbetare den senaste kunskapen.

Bli en av oss

Vi söker ständigt medarbetare. Har du de rätta kvalifikationerna är du varmt välkommen att söka dig till oss! Oavsett anledning till att du söker dig till oss så kommer du till ett företag som erbjuder spännande kunduppdrag, stimulerande arbetsuppgifter och som leder utvecklingen i branschen. Vi jobbar för att vara en arbetsgivare som du ska trivas hos.

Den här videon är inte tillgänglig.

För att se denna video måste du aktivera kakor som rör Youtube. Klicka här för att se över dina val i Cookie inställningar.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att säkra det som behöver skyddas och hjälpa människor att känna sig trygga. Vill du var med och göra skillnad för människors trygghet och säkerhet?

Se våra lediga jobb

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter, läs mer här.