Skip to main content

Securitas som arbetsgivare

Securitas är världens största säkerhetsleverantör och därmed marknadsledande i säkerhetsbranschen. Med den positionen har vi ett stort ansvar, inte minst när det kommer till oss som arbetsgivare. Vi arbetar därför ständigt med att ligga i framkant när det gäller att attrahera och utveckla våra medarbetare.

Vill du jobba hos oss?
Hos Securitas Sverige arbetar närmare 10 000 medarbetare och medelåldern är relativt låg. Många börjar arbeta hos oss direkt efter gymnasiet eller jobbar hos oss parallellt med studier på universitet eller högskola. Men flera medarbetare har också jobbat i företaget många år och är stolta över sitt arbete, och det med all rätt. För våra medarbetare gör skillnad dygnet runt, årets alla dagar och arbetar ständigt för att hålla Sverige tryggt och säkert.

Våra medarbetare är ansiktet utåt
Som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt och ofta även ansikte utåt för våra kunder. I mer än 80 år har vi satt vår yrkesstolthet främst och den tar sig uttryck i våra värdeord ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet. Det betyder att du behöver vara pålitlig och ansvarsfull samtidigt som du är säkerhetsmedveten.

Omväxlande arbete
Våra tjänster utvecklas parallellt med våra kunders säkerhetsbehov vilket medför stora möjligheter att jobba med olika uppdrag under din anställning hos oss. Den breda verksamheten som Securitas har ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas internt. Många medarbetare har arbetat inom flera olika verksamhetsområden under sin anställning och den interna rörligheten är hög och bidrar till att våra medarbetare utvecklas.

Kompetensutveckling
Kompetensutveckling i form av utbildningar sker bland annat i vår egen interna utbildningsverksamhet och i den branschgemensamma utbildningsverksamheten, BYA (Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd). Vi skräddarsyr utbildningsprogram för olika befattningar. Vi utvecklar hela tiden nya utbildningar som passar verksamhetens och kundernas krav och som ger våra medarbetare den senaste kunskapen.

Vill du bli en av oss?
Vi söker ständigt medarbetare. Har du de rätta kvalifikationerna är du varmt välkommen att söka dig till oss! Oavsett anledning till att du söker dig till oss så kommer du till ett företag som erbjuder spännande kunduppdrag, stimulerande arbetsuppgifter och som leder utvecklingen i branschen. Vi jobbar för att vara en arbetsgivare som du ska trivas hos. Här hittar du alla våra lediga jobb just nu.

Välkommen som medarbetare hos Securitas!