vaktare i hamn

Securitas som arbetsgivare

Securitas är världens största säkerhetsleverantör och därmed marknadsledande i säkerhetsbranschen. Men är man störst har man också ett stort ansvar, inte minst när det kommer till oss som arbetsgivare. Securitas arbetar därför ständigt med att ligga i framkant när det gäller att attrahera och utveckla våra medarbetare.

Vilka jobbar hos oss?

Hos Securitas Sverige arbetar närmare 10 000 medarbetare och medelåldern är relativt låg, då många unga medarbetare arbetar i företaget. Många börjar arbeta direkt efter gymnasiet eller jobbar hos oss parallellt med studier på universitetet eller högskola. Men många medarbetare har jobbat i företaget många år och är stolta över sitt arbete som bland annat väktare, ordningsvakter, skyddsvakter, driftchefer, planerare eller hundförare, och det med all rätt. För våra medarbetare gör skillnad dygnet runt, året runt från norr till söder och arbetar ständigt för att hålla Sverige tryggt och säkert. Det får man vara stolt över.  

Våra medarbetare är ansiktet utåt

Som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt och ofta även ansikte utåt för våra kunder. I mer än 80 år har vi satt vår yrkesstolthet främst och den tar sig uttryck i våra värdeord ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet. Det betyder att du behöver vara pålitlig och ansvarsfull samtidigt som du är säkerhetsmedveten. Du hittar lediga tjänster hos oss här på hemsidan och på vår Facebooksida. 

Vill du bli en av oss? 

Vi söker ständigt medarbetare. Har du de rätta kvalifikationerna är du varmt välkommen att söka dig till oss! Du som redan arbetar inom säkerhetsbranschen men vill byta till Sveriges främsta arbetsgivare i säkerhetsbranschen är självklart också välkommen att söka! Oavsett anledning till varför du söker dig till oss så kommer du till ett företag som erbjuder spännande kunduppdrag, stimulerande arbetsuppgifter och som leder utvecklingen i branschen. Här hittar du alla våra lediga jobb just nu.

Välkommen som medarbetare hos Securitas! 

 

Vill du veta mer om oss?

Använd länkarna nedan om du vill veta mer om vår verksamhet eller om du letar efter lediga tjänster att söka hos oss. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret som finns via länken i botten av den här sidan. 

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss