Sommarjobbet ledde till en heltidsanställning

Seher, 20, blev tipsad av sin kusin att söka sommarvikariat hos Securitas. Idag är hon fastanställd som receptionistväktare och trivs som fisken i vattnet.

Hallå Seher, vad jobbar du som?
Jag arbetar som receptionistväktare vilket innebär att jag tar emot besökare, svarar i telefon, ansvarar för in- och utpassage, ronderar och tar emot leveranser.

Vilka är dina främsta egenskaper i jobbet?
(Frågar kollega…) Hon säger att jag är pratig, glad, nyfiken, frågvis, lojal och snäll! Men sen måste man kunna vara rak och tydlig när man kommunicerar med kunder på ett vänligt sätt.

Hur hamnade du där du är idag?
Min kusin jobbar också på Securitas så jag blev tipsad att de sökte sommarvikarier så jag sökte och fick jobbet. Sen var kunden så nöjd att de ville behålla mig, så jag blev kvar!

Trodde du att det här var ett jobb för dig?
Nej gud nej, jag hade inte en aning först, men nu tycker jag verkligen att det passar mig utmärkt.

Har du något tips om man inte vet vad man ska ”jobba med när de blir stor”?
Sök jobb på Securitas! Det är ett jättebra jobb att mellanlanda på och du får tid att forma dig själv och få erfarenhet. Sen tror jag många kommer stanna i företaget, för att de trivs så jäkla bra!

Vilken uniform passar dig?

Oavsett om du vill arbeta i norr eller söder, natt eller dag, göra karriär eller tjäna pengar så behöver vi dig. Hos oss finns det jobb som passar alla. Vilken uniform passar dig?

Klicka här för att komma till lediga jobb