vaktare vid bil

Ansökan om parkeringskort inom Västerbottens läns landsting

Välkommen att ansöka om parkeringskort inom Västerbottens läns landsting.

Beställning för anställda

 

*

Parkeringskort

*
* Bifoga kopia på läkarintyg. Ange parkeringsområde i fältet här nedanför.
 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
För att kunna beställa behöver du klicka i rutan "jag är inte en robot". Följ instruktionerna och klicka sedan på skicka så får du upp ett automatiskt svarsmeddelande. Om det uppstår tekniska problem mejlar du till parkering.vll@securitas.se.
Personuppgifter databehandlas enligt dataskyddsförordningen.
 

Använd ditt nuvarande kort under tiden

När du har skickat in din beställning får du en automatisk bekräftelse här på webbsidan. Vi hanterar ditt ärende så snart vi kan; under tiden använder du ditt nuvarande parkeringskort.

Glöm inte att bifoga intyg

Om du har beställt ett årskort för reserverad plats behöver du bifoga en kopia på handikapptillstånd eller läkarintyg till din beställning. Skriv ut och posta det till adressen här nedanför eller skanna in och mejla till oss: parkering.vll@securitas.se.

Servicefordons-, tjänstefordons- och jourbilskort

Om ni behöver servicefordonskort, jourbilskort eller ett tjänstefordonskort måste de beställningarna göras av verksamhetschefen. Fyll i beställningsblanketten här intill och mejla den till parkering.vll@securitas.se eller skriv ut den och skicka den med posten till boxadressen här nedanför. Ange för- och efternamn på de personer som kortet gäller. 

Securitas Sverige AB
Box 3060
903 03 Umeå

Fyll i och skicka intyget till oss