Bilden visar Securitas hamnskyddskontrollant i samtal med en leverantör

Securitas – ett av Sveriges karriärföretag 2017

Securitas har utsetts till en av Sveriges topp 100 mest spännande arbetsgivare under 2017. Utmärkelsen delas ut till företag som aktivt fokuserar på medarbetarnas utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats.

Varje år utser Karriärföretagen Sveriges mest spännande bolag att göra karriär på. Tillsammans med tusentals andra företag har Securitas utvärderats bland annat utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, internationell räckvidd samt internt och externt employer brand. Därefter utses Sveriges hundra mest spännande företag för yrkesverksamma att göra karriär på och i år blev Securitas ett av dessa företag. Nytt för i år är även att Karriärföretagen certifierar arbetsgivare genom att kontrollera olika kriterier för att säkerställa att arbetsgivaren uppfyller de krav som krävs för att vara en trygg och attraktiv arbetsgivare.

Utmärkelsen är ett gott betyg och visar att vi är på rätt väg för att nå vårt strategiska mål om att ha branschen bästa medarbetare år 2020.

Klicka här för att läsa mer om Securitas som ett av Sveriges 100 karriärföretag 2017.
Klicka här för att läsa mer om dina karriärmöjligheter på Securitas.

Logotyp för Karriärföretag 2017